Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Cicaruhák » Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

Hosszú ujjú cicaruha fekete, enyhén áttetsző anyagból, az Intimcenter szexshop üzletnek (1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet.) a cicaruha választékából. A szeméremnél hívogató nyílással, hogy a férfi kezek a megfelelő helyre találhassanak. Sok hasonló szexi ruci áru van még készleten, nincs fenn minden a webshopban! Nyugodtan bejöhetsz az üzletbe csak úgy körülnézni!
A szexi rucit magasan zárt csipkegallér és tépőzár zárja a teljes alakos cicaruhát. A lábfejet is takarja. Rugalmas, puha, kiváló minőségű anyagból (100% poliamid), viselése alig érezhető. Telt hölgyeknek is nagyon előnyös. Rendelhető egy méretben (M/L) itt a webahop szexi fehérnemű válsaztékából.
Ez a szexi cicaruha nagyon vadító tud lenni, szinte vonzza a tekintetet a testalaktól a szemérem felé. Légy benne buja, vagy domina alkat, szinte mindegy, a látványért vadulni fog a párod. Ha szeretnéd igazán elcsábítani, egy vadító dildót, vagy vibrátort, csiklóizgatót is szerezz be hozzá, és fogad az ágyban már előre felizgulva egy feledhetetlen látvánnyal.

5.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,