Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Cicaruhák » Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

Hosszú ujjú cicaruha fekete, enyhén áttetsző anyagból, az Intimcenter szexshop üzletnek (1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet.) a cicaruha választékából. A szeméremnél hívogató nyílással, hogy a férfi kezek a megfelelő helyre találhassanak. Sok hasonló szexi ruci áru van még készleten, nincs fenn minden a webshopban! Nyugodtan bejöhetsz az üzletbe csak úgy körülnézni!

A szexi rucit magasan zárt csipkegallér és tépőzár zárja a teljes alakos cicaruhát. A lábfejet is takarja. Rugalmas, puha, kiváló minőségű anyagból (100% poliamid), viselése alig érezhető. Telt hölgyeknek is nagyon előnyös. Rendelhető egy méretben (M/L) itt a webahop szexi fehérnemű válsaztékából.

Ez a szexi cicaruha nagyon vadító tud lenni, szinte vonzza a tekintetet a testalaktól a szemérem felé. Légy benne buja, vagy domina alkat, szinte mindegy, a látványért vadulni fog a párod. Ha szeretnéd igazán elcsábítani, egy vadító dildót, vagy vibrátort, csiklóizgatót is szerezz be hozzá, és fogad az ágyban már előre felizgulva egy feledhetetlen látvánnyal.

5.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,