Cicaruha, egészalakos aprószemes Catsuit

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Cicaruhák » Cicaruha, egészalakos aprószemes Catsuit

Cicaruha, egészalakos aprószemes Catsuit

Egy szexi cicaruha nagyon vadító tud lenni, főleg ha Catsuit Lingerie. Ébreszd fel a nemi vágyat, legyél szexuálisan vonzó! Egy szexi cicaruha, ami a legkívánatosabb helyen nyitott, a combok között a szeméremnél, így akár aktus közben is viselhető. Te is élvezni fogod a viselését! 3/4-es ujjú, a szeméremnél nyitott harisnyaruha, testharisnya.
- Anyaga: elasztikus necc, 100% Polyamid.
- Fekete, fehér és piros színben is rendelhető az online internetes szexshop webáruházban,
- S-L méretben.

Nézz körül személyesen is az Intim Center szexshop Budapest, 5. kerület, Károly krt. 14. sz. alatt található sexshop boltban, ahol szexi ruháinkat és szexi jelmezeket fel is próbálhatod!
Lepd meg párodat, hiszen minden férfi imádja, ha kedvese hirtelen vad és szexi fehérnemű különlegességekkel lepi meg, ugyanis az erotika és a vonzalom náluk szinte teljes mértékben vizuális alapon működik.

Melyik szín tetszik?
- Hófehér: A fehéret általában az ártatlanság színeként emlegetjük, ámde viselésével inkább tűnhetsz kedves, figyelmes és gondoskodó nőnek vagy szeretőnek. Olyannak, aki teljesíti a pasi minden hálószobai kívánságát. Rikító szín, ezért felhívja a figyelmet testvonalaidra.
- Fekete: Érzéki, érzékeny, elbűvölő és szexi. A fekete általában minden pasit megvadít, akár egy domina. Így ha kell, csábíthatsz vele. Ebben a nyitott szeméremrész is segít. Odavonzza a férfi tekinteteket.
- Piros: A szexualitás és a szenvedély színei. Viselője buja, szenvedélyes, feltűnő, misztikus jelenség. Akár egy ördögien kitervelt örült szex előjátékba is kezdhetsz, ha ilyet viselsz.

Termék opciók

TPE0

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,