Chilirose mini necc ruha oltári dögös kivágásokkal

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Chilirose mini necc ruha oltári dögös kivágásokkal

Chilirose mini necc ruha oltári dögös kivágásokkal

Zökkenőmentes lesz minden este egy strácot, (vagy nőt) az ágyadba vinni, ha ezt a necc mini ruhát veszed fel. Kinézete lélegzetállító. A fekete színével soha nem megy ki a divatból. Szinte mindenütt nyitott, ahol mutatnia kell valamit, és kellőképpen titokzatos olyan intim testrészeken, ahol neked fontos. Anyaga puha és rugalmas, tökéletesen illeszkedik a női, finom testhez.
Egy méretben (S/M, mellmérete 82 - 94 cm, derékméret 55 - 75 cm, csípőméret 82 - 96 cm) rendelhető meg az Intim Center szexüzlet kínálatában és az Intimcenter.com szexshop online webáruház termékei közt. Légy benne provokatív, döglesztő nő! Nem csak elől, de a hátán is végigfutó vágások, a vékony pántok, szűk, sportos szabás miatt sztriptíz táncra is alkalmas. Anyagának összetétele: 88% nylon, 12% elasztán.
Rendelje meg egyszerűen, gyorsan, regisztráció nélkül! Tegye kosárba a terméket, vagy személyesen vásárolja meg itt: Szexbolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

7.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,