Férfi szexbaba, Trigger Travis felfújható néger szexbaba 18 centis pénisszel

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Szexbabák » Férfi szexbaba, Trigger Travis felfújható néger szexbaba 18 centis pénisszel

Férfi szexbaba, Trigger Travis felfújható néger szexbaba 18 centis pénisszel

Trigger Travis felfújható szexbaba a hölgyek kívánságára. Életnagyságú méretével akár egy néger fiú, szórakoztat az ágyban. A jóképű férfi keményen játszik, pénisze 18 cm hosszú. A fekete modellt az Intim Center szexüzletéből beszerezhető. Akár leánybúcsú alkalmából is ideális az ünnepeltnek! A 3D-s arca világít a sötétben.
Erotikus megjelenésével elégedett lehet, realisztikus fekete göndör haja még a meleg pasikat is beindíthatja. Kellemes tapintású anyaga rendkívül tartós. Rajta hát hölgyek, itt a pasihiányra egy átmeneti megoldás, ami a szobátokban, az ágy alatt, vagy akár a gardrób szekrényben is megbújhat.
Húzz a péniszére egy rezgő gyűrűt, és imádni fogod, ha meglovagolhatod. A péniszgyűrűt a szexbabával együtt az Intimcenter.com szexshop online webáruházából is megrendelheted. Ne habozz, és ne feledd, este világít a sötétben!
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott szexuális eszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A cím Szex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

8.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,