Felfújható guminő, Sexy and Psycho szexbaba 3 kéjnyílással

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexbabák » Felfújható guminő, Sexy and Psycho szexbaba 3 kéjnyílással

Felfújható guminő, Sexy and Psycho szexbaba 3 kéjnyílással

A valósághű Sexy and Psycho Doll with CyberSkin Pussy & Ass PVC anyagú, életnagyságú szerelembaba. A feje hihetetlenül élethű 3D-s, hosszú hajú, puha szájú és kezű.
Felfújható szerelem baba, cserélhető CyberSkin pinával és hátsóval. Nyitott végű, bordázott szerelmi alagút áll a rendelkezésedre. Reális, valósághű 3D-s arc és puha ajkak és mélytorok szájjal készült.

A guminő kínálatból ennek szép szemei és extra hosszú haja van. A puha, erezett mellbimbók szelíd mellek elvarázsolnak. A cikkeinket itt olvashatod el a  felfújható guminőkről és az Intim Center szexshop blog, ajánlott cikkek is figyelemre méltóak!

A szexi bébi vízálló, ftalát mentes anyagból készült, nem káros. A doboz tartalmaz egy javító készletet is, ha valahol megsérülne.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott szexbaba szexkellékekeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A cím Szex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig az Astoriánál.

45.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,