Szexbaba élethű loveclone lyukakkal, Leticia kézzel és lábfejjel

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexbabák » Szexbaba élethű loveclone lyukakkal, Leticia kézzel és lábfejjel

Szexbaba élethű loveclone lyukakkal, Leticia kézzel és lábfejjel

Ha nincs ló, jó a szamár is! Jó bizony! A guminő türelmes, csendes - igaz nem mosogat - de egyéb területeken jeleskedik! Ismerkedj meg Leticiával az Intim Center szexshop budapesti üzletében. Az életnagyságúra felfújható szerelmi baba gyönyörű, részletesen kidolgozott arcával téged is el fog kápráztatni, ami fontos, sohasem vág pofákat.
Haja hosszú és puha, akár leengedve, akár felfogva jól mutat. Mellei puhák, összenyomhatóak, természethűek. A finoman csiklandozó és minden vágyat kielégítő hüvely és végbélnyílás kimondottan bőrszerű loveclone anyagból készült, a feszes érzések, vágykeltés, elélvezés igazi átéléséhez. Sőt Leticia lába és keze is reális kialakítást kapott, izgalomba hozza az ettől beinduló pasikat.

Pluszként a mellékelt vibrátoros tojással rezegtetni is lehet a két behatoló nyílást. (Ehhez 2 db AA elem szükséges.) A tároló táska és a javító készlet, a szivattyú ugyanúgy a csomag része, minst a sex doll.

Ha online sexshopban megrendeled nem marad hát más, mint mesésen élvezni, és elélvezni Leticiával. Vele a szóló játék is teljesen új szinten fog megvalósulni. Kihagyhatatlan legénybúcsúra, ajándékba haveroknak, barátoknak.

Ha szexbaba guminőt személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Sexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Már az ógörög történetben is szerencsétlenül járt az a férfi, aki beleszeretett Praxitelész Aphrodité- szobrába. Néhány napig szerelmes szavakat suttogott neki majd egy együtt töltött templomi éjszaka után levetette magát a szikláról. De jól ismert Pygmalion története is, aki Ovidiusz Metamorfózisai szerint saját, nőt ábrázoló szobrába szerelmesedett bele.

Napjainkban tanulmányok és riportok foglalkoznak a próbababák és szintetikus társaikkal való szexuális kapcsolatok pszichológiájával, amelyet a szakirodalom agalmatofíliának nevez.
A Plasztik szerelem című filmben Ryan Gosling egy magányos srácot alakít, aki kétségbeesésében egy életnagyságú guminőt rendel az internetről. A szexbabát mindenhova magával viszi, és úgy viselkedik vele, mintha a barátnője lenne. Azt hiszi, kedvese olyan, mint a többiek. Bár a család pszichológushoz fordul a viselkedése miatt, környezete idővel elfogadja a hóbortját, és ez végül segít neki kimászni a gödörből, és valódi kapcsolatot kialakítani egy valódi lánnyal.

A sztori közel sem áll olyan távol a valóságtól, mint elsőre hinnénk. Mára több ezren vannak, akik életnagyságú guminővel, szilikonból készült bábuval élnek együtt nap mint nap. Sőt a valóság igazából sokkal hihetetlenebb, mint a Ryan Gosling-film.

65.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,