Iker szexi szexbabák, ha már egy felfújható guminő nem elég

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Szexbabák » Iker szexi szexbabák, ha már egy felfújható guminő nem elég

Iker szexi szexbabák, ha már egy felfújható guminő nem elég

Dupla öröm, dupla szórakozás az intimcenter.com shopból! Egyből 2 szexi szuka lehet a tied! Kettő mégis jobb, mint egy! Nemde? Készítsd el saját hármasod az ikrekkel, vagy tanítsd őket rendre! A diáklányok csak a te kemény farkadra kíváncsiak. Hat szoros lyuk közül tudsz választani, és akár egy szex szendvicset csinálni a lányokkal. Biztosan te is álmodoztál ilyenről. Most ki is próbálhatod, ugyanis a babák eredeti méretűek.
Az LUV Twins ikreket megrendelheted a sexshop online webáruházból, vagy bejöhetsz érte személyesen is az Intim Center szex üzletébe 1052 Budapest, V., kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Haverjaid irigykedni fognak csak, amikor szobádban álldogáló szerelembabákat látnak. Punciuk, akár egy finom tizenévesé. Vízállóak, így a zuhanytálcában is jót fogsz velük szórakozni. Javasoljuk, hogy síkosítót is használj a keménykedéshez, de minden menet és aktus előtt, után mosd el őket. Legénybúcsúkra remek ajtónállók.

15.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , ,