Szexbaba, néger felfújható guminő Brown Sugar szerelembaba

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexbabák » Szexbaba, néger felfújható guminő Brown Sugar szerelembaba

Szexbaba, néger felfújható guminő Brown Sugar szerelembaba

Néger szexbaba érkezett a szexpiacra, az Intim Center szexshop üzletébe. Élvezd ki a felfújhazó gumibabával az életed erotikusabb oldalát és rendelj egyet a kollekciódba. A bőrszín miatt egyedi Brown Sugar (barna cukor)-nak nevezett szerelembaba igazi különlegesség.
A guminő feszes mellei és életnagyságú mérete kiemeli őt a felfújhatóak sorából. Arca fotó szerűen, 4 színnel nyomtatott, realisztikus látványt nyújt. A felfújható szexbaba kakaó barnasága minden férfit szexre invitál. 3 behatolási lyuka közül derítsd ki melyik a péniszednek való. Segg, punci vagy szájnyílása közül válogathatsz vagy váltogathatsz.
Minősége egyedülálló, Vivid Raw márka. Csak a kipróbálásra vár. Bemelegítés után nyomj egy kis, akár itt is megrendelhető síkosítót a lyukakba, és mélyedj bele. Akármit megtehetsz vele, amit szíved, farkad diktál. Még olyanra is kapható, amit egy valódi nő nem biztos, hogy szívesen tenne meg.
Ne várasd, hanem rendeld meg az Intimcenter.com online szexshop áruházból, vagy vásárold meg budapesti sex shop üzletből, 1052 Szexshop Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Szerezz be egy szexbabát az ágyadba! Több, felfújható guminőt és férfit itt találsz. Ha nem tudsz választani, segítünk. Olvasd cikkünk arról, milyen szexbabát válassz?

8.500 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,