Luxus szexbaba Barbara Bucanon

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Szexbabák » Luxus szexbaba Barbara Bucanon

Luxus szexbaba Barbara Bucanon

Barbara az egyik legszebb szerelmes baba. Őt is megtalálhatod az Intim Center üzletében, Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Gyere és megmutatjuk milyen valódi Loveclone testrészekkel rendelkezik! Nagyon szép 3D arca van, nagy loveclone-mellbimbókkal. Formás, érzéki a teste, karjai mozgathatók. Barbara Bucanon egy igazi rossz kislány!
Úgy néz ki, mintha ártatlan lenne, de ez a szőke bombázó szereti a nagy szexet! Realisztikus tapintású bőrével nagyon hívogató. A puha vaginája mellett análisan is megdughatod a végbélnyílásán keresztül. Szőke, kék szemű, mint egy igazi modell, és jó minőségű, reális baba. Akár legénybúcsúra is ideális ajándékötlet. Súlya 16 kg. A csomag egy vibráló tojást, szivattyút, hintőport és tárolásra alkalmas táskát is rejt.
A vibrátor három különböző sebességgel rezeg, működéséhez 2 db AA ceruzaelemre lesz szükséged. Tölts bele elemet, ejtsd be valamelyik kéjlyukba, és mehet a menet! Ne feledd megtisztítani utána a szerelembabát, vagy  jó higiéniai javaslatunk, hogy használj óvszert a közösüléshez. A guminőt megrendelheted az Intimcenter.com 
szexshop online webáruházban is. Ne késlekedj, hisz nem sok pasinak lehet ilyen igazi, mindenre kész nője: a guminő, gumibaba!
Szexbaba történelem: A nyolcvanas években, amikor a kiválasztottak már különösebb diplomáciai bonyadalmak nélkül eljuthattak egészen a Mariahilfer Strasséig, a műkutyaszar és robbanós cukor mellett a felfújható guminő számított a legmenőbb importcikknek. Vagány, fickós vidéki állatorvos negyvenedik születésnapi bulija nem múlhatott el guminő nélkül, de ez persze csak poénnak volt jó: a modellek anyaga, összeszerelési minősége és élettartama hosszú időre elrontotta a guminő imidzsét, és ettől az átoktól a mai napig nehezen tud szabadulni a szerencsétlen.
A RealDollokat készítő kaliforniai Abyss Creations a kilencvenes években az elsők között lépett a piacra minden addiginál élethűbb modelljeivel, amelyek azóta is a műnőfetisiszták kedvenc szexuális segédeszközeinek számítanak, bár ők jobban szeretik műalkotásnak hívni a babákat. A RealDolloknak szinte semmi közük az olcsó, felfújható guminőkhöz, viszont valóban van közük a művészethez. Annyi mindenképpen, hogy az Abyss Creations atyja, Matt McMullen valóban művészkedéssel (egészen pontosan Halloween-maszkok készítésével) foglalkozott, mielőtt műnőgyártásra adta volna a fejét.
A ReallDoll-féle műnő az alapítás óta eltelt évtizedben kultfigurává nőtte ki magát, követői rajongói oldalak tucatjait hozták létre a kifejezetten bizarr nyilvános műnősétáltatást bemutató sorozatoktól egészen a hardcore pornóig.

70.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,