My Tool potencianövelő kapszula 4 db

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexpatika » Potencianövelők » My Tool potencianövelő kapszula 4 db

My Tool potencianövelő kapszula 4 db

Alacsony libidó szint? Gyenge potencia vagy teljesen elmaradt merevedés? Rendszeresen fellépő erekciós zavarok és merevedési problémák keserítik meg a mindennapjait? Emellett még a sperma menyisége és minősége sem kielégítő? Megoldást keres a problémáira, de nem szeretne több fajta kapszulát össze vissza szedni? A megoldást elhoztuk most Önnek! Összetevők:
- Ázsiai ginzeng gyökér por,
- Aranygyökér extraktum,
- Maca gyökér por,
- Petrezselyem levél por.
A MyTool potencianövelő kapszulákat speciálisan férfiak számára kevertek ki, annak céljából, hogy a potencia növelésben és a potencia fokozásban segítséget nyújthasson. A MyTool kapszuláit csak és kizárólag szájon át kell beszedni a My Tool doboz hátoldalán, vagy a My Tool dobozában található tájékoztatóban olvasható információk alapján. Az erőteljesebb hatás elérése érdekében, vegyen be 1 db MyTool piros kapszulát, lehetőség szerint éhgyomorra, 2-3dl folyadékkal, 35-60 perccel a tervezett szexuális aktus előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében ne, fogyasszon alkoholt vagy maximum csak 1-1 pohárral, mivel a szeszes ital megakadályozhatja a vágykeltő kapszulák hatékonyságot, emellett javasoljuk, hogy kerülje el a zsíros ételek fogyasztását a kapszulák bevétel előtt és közvetlen után is, mivel a zsíros vagy nehéz ételek is lényegesen meghosszabbíthatják a kapszulák felszívódását. Folyamatos szedés esetén 3 naponta 1 kapszula szedése bőven elég.
A My Tool potencia növelő kapszula alkalmazásával a következő pozitív változásokat észlelheti:
- Javíthatja a koncentrációt
- Fokozhatja a teljesítőképességet
- Növelheti a termékenységet
- Több napig eltarthat a potenciafokozó hatás
- Javulhat a sperma minősége
- Fokozódhat a sperma termelődése
- A termék csak legális összetevőket tartalmaz
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron potencianövelő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott potenciára ható készítményeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

5.400 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , ,