Libido Forte potencianövelő férfiaknak 2 db

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » Potencianövelők » Libido Forte potencianövelő férfiaknak 2 db

Libido Forte potencianövelő férfiaknak 2 db

Libido Forte potenciafokozó kapszula! Ősi kínai potencianövelő recept modern kori kapszulába töltve! Erőteljesebb és hosszabban tartó teljesítmény! A Libidoforte egy természetes, kínai gyógynövényekből készült készítmény. Támogatja a szexuális aktivitást és a vese megfelelő működését. A Libidoforte alkalmazása során a férfiak nemi szervére fejthet ki pozitív hatást. Ez egy természetes termék, amely támogatja a szexuális teljesítményt, teljesítőképességet.

Mi az a Libido Forte?
Libidó Forte az egyik legerősebb merevedési zavarok és erekciós problémák ellen kifejlesztett kapszula. A Libidoforte olyan férfiak számára készült, akiknél valamilyen oknál fogva csökkent a szexuális teljesítmény. Ez betudható a mindennapi stresszes életmódnak és a napközben kialakult fáradtságnak is.
A gyártó kapszulái nem csak Magyarországon de egész európában egy igen kiemelkedő és sikeres potencia serkentő terméknek számít. A LibidoForte kapszulák az évek során aktívan tevékenykedtek a természetes erekciós tabletták piacán. Eddig semmiféle negatív visszajelzés még nem érkezett a potencianövelő termékkel kapcsolatosan.

Libido Forte féri potencianövelő rendelés: Rendeld meg az Intimcenter online szexshopból a potencianövelők választékából. Ha azonnal kell, vagy gyorsabban szeretnél hozzájutni potencianövelőhöz, akkor a személyes vásárlás javasoljuk. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló potenciával kapcsolatos termékek vannak bőven készleten!

Libido Forte féri potencianövelő növelő személyes vásárlás: A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet. Nonstop sexshopként nem üzemelünk, 24 órában nem vagyunk nyitva, de minden nap jöhetsz hozzánk, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Ez a készítmény tényleg ilyen hatékony? Évek óta aktív szerepet játszik a természetes potencianövelő tabletták piacán. Ügyfeleink naponta visszajelzést és megjegyzést adnak nekünk. A Libido Forte-ról szóló visszajelzések és megjegyzések a leginkább pozitívak. Természetesen a hatás minden emberre azonosan hat, de véleményünk szerint a Libido Forte a leghatékonyabb erekciós tabletta, amit eladunk. Ennek a hatásfokozónak köszönhetően a szexuális élmény tovább tart.
Honnan származnak ezek a kapszulák?

A Libido forte-ban használt összetevők és egyedi formulája az ókori Kínából származik. A hasonló összetevőkkel rendelkező terméket ezer évvel ezelőtt használták a császárok és a tiszteletben álló emberek. Ezeknek az embereknek nagyon fontos volt akkoriban is a szeretkezés és mondhatni fő tevékenységük közé tartozott a mindennapi szex. Persze ebben az időben még nem kapszulák vagy tabletták formájában juttatták a szervezetükbe a speciális potencia fokozó hatóanyagokat, hanem teát készítettek belőle. Ezekből a növényekből készített ital elfogyasztása után napokig tartó stimuláló hatást tudtak elérni.

A mai modern tudomány viszont már képesé vált arra, hogy ezeket a fűszerek és összetevőket összekeverték és kapszulákká alakították át. Így a Libido Forte alapja az ókori időkre vezethető vissza. A kapszulák hatása lehetővé teszi, hogy megtartsa a keményebb és szilárdabb erekciót. Javíthatja a vérkeringést és a vér áramlását a péniszbe. Ez segít az orgazmus után gyorsabban regenerálódni. A libido forte teljes mértékben növeli a szexuális teljesítményedet.
Hogyan szedhetem a Libido Forte-t?

Javasoljuk, hogy a szexuális aktus előtt 1–2 órával korábban vegye be a kapszulát. A potencianövelő hatás késhet, amennyiben Ön étkezés után veszi be. A legjobb hatásfok elérése érdekében kérjük ügyeljen arra, hogy a bevétel előtt 1 órával és közvetlen a bevétel után fél órával ne étkezzen. Ne vegyen be egynél több kapszulát 24 órán belül. Használat előtt mindig olvassa el az utasításokat.
Hogyan kell tárolni a LibidoForte kapszulákat? A készítményt szobahőmérsékleten száraz helyen tárolja. Mindenképp zárja el kisgyermeke elől.

Milyen összetevőknek köszönheti potencianövelő és potencia fokozó hatását a kapszula? Mikrokristályos cellulóz 190 mg Cynomorium Songaricum 114 mg Epimedium Brevicornum 30 mg Atractylodes Macrophalia 24 mg Rhemania Glutinosa 24 mg Cinnamomum Cassia 21 mg Panax Ginseng 21 mg Polygonati Odoratum 18 mg Polygonum Multiflorum 18 mg Shisandra Chinensis 15 mg Scophularia Ningpoensis 15 mg Magnézium-sztearát 10 mg
Mit kell tudni, mielőtt a libidoforte-t bevenné? A Libido forte egy természetes készítmény, amelyet biztonságosan lehet használni, feltéve, hogy a használati útmutatóban megadott szerint jár el. Ne alkalmazza a LibidoFore készítmény a következő esetekben:
- szívproblémák esetén
- terhesség alatt
- amennyiben bármely összetevőjére allergiás
- nem szabad alkalmazni a Libidoforte kapszulákat gyógyszeres kezeléssel együtt
Különleges figyelmeztetés a gyermekek számára: A Libidoforte terméket nem szabad tizennyolc év alatti gyermekeknek használni.

A Libidoforte alkalmazása élelmiszerrel és alkohollal együtt: Ha a Libidoforte kapszulákat élelmiszerekkel egyidejűleg szedik, kicsit hosszabb ideig tarthat, mielőtt észrevenné a hatást. A Libioforte terméket étkezés előtt ajánlott beszedni. A termék alkoholokkal kombinálva is adagolható.
Hogyan kell használni a Libidoforte terméket? 1 kapszula 500 mg egy adag. A Libidoforte kapszulákat kb. egy órával a szexuális aktivitás előtt kell bevenni. Vegyen be egy kapszulát egy pohár vízzel. Ha nehézségek merülnek fel, akkor válassza ketté a kapszulát és alkalmazza úgy, hogy a tartalmát elegendő vízzel elkeveri. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

A Libidoforte csak szexuális inger hatására aktivizálódik. Nem lesz erekciója, ha nincs szexuális inger. A termék általában fél óra alatt szívódik fel és ez után kezdi el kifejteni a hatását, de ez egyénenként változhat. A Libidoforte felszívódása a gyomor nyálkahártyáján keresztül történik. Ezért lehet, hogy hosszabb időt vesz igénybe, amennyiben Ön a bevétel előtt nehezebb ételt fogyasztott.
Ne szedje a Libidoforte kapszulákat naponta többször. A Libidoforte többek között felgyorsítja a vérkeringést. Ez az érzéshez szívérzetet eredményezhet. Egy idő után ez az érzés önmagáktól mentesül.

Tartsa távol a kapszulákat gyermekek elől. Ne tárolja 30°C felett. A nedvesség elleni védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó. Ne szedje a Libidoforte terméket a dobozon feltüntetett lejárati idő után. A készítményt várandós nők és szoptatós anyák nem használhatják.

TPE6-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , ,