Feromon nőknek csábításhoz, London Miami Tokyo gél

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexpatika » Feromon nőknek csábításhoz, London Miami Tokyo gél

Feromon nőknek csábításhoz, London Miami Tokyo gél

Az intimcenter.com adult shop szexpatikájában a London Miami Tokyo feromon gél 15 ml nőknek. Magas koncentrációjú, feromon tartalmú zselé, natúr, illatmentes változatban.
Valóban kiéhezett szexuális ragadozókká változtatják a férfiakat a feromonos parfümök, vagy szimpla marketingfogás az egész? A feromonbizniszben érdekelt gyártók és forgalmazók szerint természetesen igaz, de tesztek is bizonyítják, hogy jó a hatásuk! A feromon tartalmú kozmetikumokat használó nők sokkal több figyelmet, kedvességet és közeledést tapasztaltak a férfiak részéről, mint annak előtte. Továbbá a feromon gélt vagy parfümöt használó nők többet randiztak, és többször éltek nemi életet is párjukkal, mint a normál készítményeket használó társaik. Az eredmények tükrében a kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi feromonok pontosan kimutatható növekedést eredményeztek, tehát tényleg jelentősen befolyásolják a férfiakat a nőkhöz való vonzódásban.
A feromonos gél 15 ml-es pumpás, kis üvegcsében. Tökéletes útitárs a csábításban, mely vonzza a férfiakat! Kiváló minőségű, feromon tartalmú gél, mely magas koncetrációban tartalmaz feromont, teljesen natúr, illatmentes, így a kedvenc parfümmel együtt is használható. Rendelt házhoz, vagy szállítási pontra most, vagy megveheted budapesti szex shop boltunkban az Intim Centerben a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten. Minden nap nyitva!

18.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,