Feromonos parfüm férfiaknak, Pheromone Twilight 10 ml

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » Parfümök » Feromonos parfüm férfiaknak, Pheromone Twilight 10 ml

Feromonos parfüm férfiaknak, Pheromone Twilight 10 ml

Csábító, hódító vagy a nőknél? Ha igen, ha nem a Pheromone Hot parfüm a természetes férfiasságodat hozza elő, és vágyakozást kelt a nőkben. Lepd meg ezzel a szexuális vonzerőt növelő parfümmel, és figyeld hogy kelted fel vele a nők érdeklődését.

Vajon ellenállhatatlan leszel? A spray tartalmaz egy teljesen illatanyag-mentes, igazi finom francia parfümöt. Egyszerűen erotikus. A szürkület, azaz Twilight néven ismert feromonos (pheromone) csábító az Intim Center szexshop üzleben 10 ml-es formában kapható: Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Kiszerelése a természetes vágyat serkenti, úgy, hogy a kibocsájtott illat hat az emberi tudatra. Maguk a feromonok segítik a szervezetet, hogy kiengedjék ezeket az illatokat. Próbáld ki! Rendeld meg akár az online szexshop webáruházából még ma, hogy mielőbb bevethesd a partikon, bulikba, romantikus vacsorán.

A feromonok hatása, nőkre: A nőket azoknak a férfiaknak a természetes szaga vonzza, akik eléggé eltérnek tőlük genetikailag. A nemi hormonokkal együtt termelődő feromon nevű kémiai anyag az, ami a nőt, pontosabban agyának a szaglóközpontját a megfelelő férfi felé irányítja, csábítja. A nők szaglása különösen kifinomult a termékeny időszakban, ilyenkor legerősebb a szaglóközpont. Ha a nőnek tetszik a férfi illata, megnő az ösztrogén szintje és vágy alakul ki benne, a többit pedig már mindenki eltudja képzelni.

Akár tetszik akár nem , minden az orrban kezdődik. Szaglásunk ösztönszerűen működik, ugyanis az orrunkban található szaglóhám közvetlen kapcsolatban áll agyunk érzelemközpontjával. Bizonyított dolog hogy minden ember verejtékében megtalálható a feromon, amitől testszagunk egyedivé válik.
Ez az illat amely a szexre csábít!

Biztosan Te is éreztél már ellenállhatatlan vágyat egy idegen iránt és nem tudtad megmagyarázni hogy miért!? Érzéki ajkak? Szemek? Csábos mosoly? Tudósok szerint egyértelműen a feromonok a felelősek a hirtelen fellobbanó testi vágyért.

5.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,