Hüvely és csiklóizgatós kondom, Luxe Maxima Yellow, 1 db

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexpatika » Hüvely és csiklóizgatós kondom, Luxe Maxima Yellow, 1 db

Hüvely és csiklóizgatós kondom, Luxe Maxima Yellow, 1 db

Álmodtál már róla, hogy mélyebben és izgatóbban éld át a szexet a pároddal? És mindezt biztonságos formában? Óvszert használva? Most egybekötve a kettőt, úgymond a kellemeset a hasznossal, próbálhatod ki a furcsa kinézetű, de szórakoztató formájú Luxe Maxima óvszer Yellow Devil névre hallgató kondomját.
A textúráján megjelenő gömbök és piros sapkás formája a spermatartó részen nagy élvezetekhez vezet majd. Vezesd be te is a hüvelybe, segglyukba! Mint óvszer védelmet nyújt a nemi úton terjedő betegségek és a szexuális úton terjedő fertőzések ellen. Célja mindenekelőtt a játék. Egyesével azonnal megvehető az aranyos az Intim Center szexshop üzletben (1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet, az Astoriánál) vagy beszerezhető be az online szexshop webáruház készletéről. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, átlátszó és vékony. Névleges szélessége 52 mm.
Mint a többi hagyományos óvszert, a Devilt is tartsa szobahőmérsékleten, ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy állandó magas hőmérsékletnek. Ugyanakkor ne tegye a óvszert a hűtőbe, mert porózussá válik. És még valami! Ne használjon zsíros krémeket vagy olajokat hozzá! Se babaolajat, se masszázsolajat, se napolajat és vazelint se!
Az óvszer a szexuális élet fontos tartozékának számít, de egyesek úgy vélekednek, hogy használata "nem természetes" dolog: csökkenti az élvezetet, akadályozza a merevedést stb., sőt némelyek szerint olyan érzés óvszerrel szeretkezni, mint "zokniban lábat mosni". Akik így vélekednek, helyből elutasítják ezt a típusú védekezést, pedig a férfiak számára az óvszer jelenleg az egyetlen igazán használható fogamzásgátló eszköz. Természetesen létezik még a megszakított közösülés, de ez nem eléggé biztonságos, és ajánlható a sterilizáció, ami az ondóvezetékek lekötését jelenti.
Az óvszert nem szabad olyan helyen tartani, ahol könnyen megsérülhet, például farzsebben, pénztárcában, aprópénzek között. Továbbá az óvszert száraz, hűvös, sötét helyen tároljuk, ne tegyük ki szélsőséges időjárási körülményeknek, és mechanikai behatásnak se.

1.200 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,