K-Y síkosító gél hüvely szárazság ellen is, víz alapú Johnson & Johnson

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Síkosítók » K-Y síkosító gél hüvely szárazság ellen is, víz alapú Johnson & Johnson

K-Y síkosító gél hüvely szárazság ellen is, víz alapú Johnson & Johnson

Annak érdekében, hogy a nők is gondatlanul élvezzék a szexet, az Intim Center szexshop szaküzlet (1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) a Johnson & Johnson K-Y gélt ajánlja. Különösen jó érzés a csökkentett nedvességtartalmú nemi szervek területére kenve. A K-Y síkosító gél hüvely szárazság ellen is, víz alapú 82 g Johnson & Johnson az egyik legjobb.

A víz alapú gél a természetes síkosságot teremti meg. Illatanyag-mentes, szagtalan termék. Különösen sima és gyengéd. Éppen ezért nagyon sok nő kipróbálta Amerikában. Ha hormonális ingadozásoktól, menstruációs ciklustól, vagy a menopauza idején több szárazságot érez a hüvelyi területen, alkalmazza.

A szoptatás alatt is sajnos elő szokott gyakran fordulni hasonló probléma. A fogamzásgátló tabletták, vagy más gyógyszerek is befolyásolhatják a nedvességérzetet. Ezen túlmenően, a stressz, idegesség és a fáradtság szerepet játszanak a kevésbé kívánatos szexben. Ne engedjen hát ezeknek a problémáknak! Van rá megoldás. Gyorsan, egyszerűen kenje be a géllel a területet, és szexeljen hatékonyabban a síkosító zselével. A K-Y Jelly síkosító gél pótolja a nők természetes hüvelynedveit:
- higiénikus, vízalapú síkosító gél, amely könnyen leöblíthető,
- hormonmentes formula,
- alkohol-, szín- és illatanyagmentes úgy fejlesztették ki, hogy ne irritálja az érzékeny bőrt,
- pH-értéke megfelel a természetes hüvelyi környezetnek,
- könnyen és biztonságosan használható gumióvszerrel,
- nincs fogamzásgátló hatása.

Az orvosok által ajánlott a szexuális egyensúly helyreállítására is. A termék elérhető közel 90 éve. Biztonságos az óvszerre, ellentétben a vazelin vagy babaolajokkal. Világos és öblítéssel könnyű letisztítani. Nem zsíros, és nem ragacsos, higiénikus és pH kiegyensúlyozott, alkoholmentes, nem károsítja az emberi szöveteket. 82 g-os kiszerelésben kapható az Intimcenter.com sexshop webshopjában. Rendelj belőle akár többet is egyszerre!

Személyes beszerzés: INTIM CENTER szexbolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

TPE3-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,