Szemkötő és kockás fogantyús korbács egy szettben

Intim Center szexshop » Szexshop » S/M termékek » Szemkötő és kockás fogantyús korbács egy szettben

Szemkötő és kockás fogantyús korbács egy szettben

Slave vagy a mester? Mi tetszik neked? Ha uralod a terepet, ha domináns szerepet játszhatsz, vagy ha uralnak téged? Bizonyára te is tudod, hogy mit válassz, hogy ezen szexis élmények a rejtett szexfantáziádat is előhozzák!
Pontosan a kockás fogantyúval rendelkező korbácsot ajánljuk ilyen alkalmak megélésére. Normál méretével, könnyű fogásával, irányításával a kezdők és haladó fétish rajongók is elégedettek. Fekete matt kidolgozása illik az éjszakába! És ez még nem minden! Egy fekete egyszerű, de nem feledhető maszkkal együtt kapod meg, ha a  szexshopunk webáruházából rendeled meg. Az Angel Touch szettjét az IntimCenter szexbolt és üzlet kínálatában megnézhetitek, kipróbálhatjátok. Az érzés, amit kelt, igazán erotikus és felemelő.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek és pároknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER Szexbolt Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Együtt vagytok már egy ideje a pároddal, és szeretnél egy kis izgalmat belevinni a szexbe? Vagy csak nemrég jöttetek össze, és jó lenne kicsit jobban megismerni? Egy kis pajkossággal fűszerezve kéjes és őrjítően vad éjszakákat varázsolhatsz kettőtöknek. Helyezd a hangsúlyt az előjátékokra, a többi már adja magát.
Valamiért mára összefonódott a szembekötős szex az alázattal és szolgalelkűséggel, miközben alapvetően arról van szól, hogy az öt érzék közül egyet, a látást kiiktatjuk a szexből. Ez szülhet izgalmas helyzeteket, és a megszokott hétköznapi szexet fel lehet dobni, ha az ember ruhával, kendővel, maszkkal, nyakkendővel letakarja partnere (vagy saját) szemét. Aztán aki akarja, belemagyarázhatja a tudatos, tudattalan cselekvéseket, az áldozat és domináns szerepeket.

5.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,