Sextreme szet, újgenerációs elektro-szex készülék

Intim Center szexshop » Szexshop » S/M termékek » Sextreme szet, újgenerációs elektro-szex készülék

Sextreme szet, újgenerációs elektro-szex készülék

Az electro szex masszázs készülék egy elemmel működő tápegység, amely impulzusokat küld a tappancsoknak, melyek kis áramütés szerű stimulációt hajtanak végre az intim testrészeken. Az alacsony frekvenciájú elektromos impulzusok állíthatók. Aktiválja az összes ideg és izomszövetet használatával, miközben élvezi az enyhe fájdalmat. Ez által tökéletes formába hozhatja testét is. Formázhatja vele popóját, combját, hasát. Csak csatlakoztassa a párnákat és indítsa el a készüléket.
A távirányítón négy különböző impulzus, a sebesség és a hangerő is állítható. Mind női mind férfi testre felhelyezhető.
A Sextreme a szexidegeket serkenti, mely által termelt hormonok felizgathatják, sőt élvezetes és erőteljes orgazmust váltanak ki. Az Intimcenter.com online sexshop webáruházából rendelt csomag tartalmazza az elektromos stimulációs gépet, két 1,5 méteres összekötő kábelt, az elemeket, valamint a 4 stimuláló, öntapadó párnát.
Figyelem, pacemakerrel ne használja! Csatlakoztatható a távirányítóhoz másik Szextrém kiegészítő is, melyet az Intim Center szexshop üzletben is megtalál. Cím: Szexshop üzlet Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva vagyunk!

15.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,