Nyitott latex fejmaszk s/m szexhez

Intim Center szexshop » Szexshop » S/M termékek » Maszkok » Nyitott latex fejmaszk s/m szexhez

Nyitott latex fejmaszk s/m szexhez

Fekete maszk vörös szegéllyel a szemnél, orrnál és a szájnál, mely vadító hatást kölcsönöz. Ha te is domina játékra vágysz, vagy rajongasz a latex anyagért, vagy egyszerűen a hétköznapi szexjátékodat feldobnád egy kis szerepjátékkal, rendeld meg a nyitott latex maszkot az Intim Center szexüzletben, a cím Szexbolt 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!
Érdemes belátogatni az üzletbe, mert többféle hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten, amik nincsenek fenn a webshopban, vagy az intimcenter.com sexshop webáruházban. Kár is lenne tagadni, hogy a latex viselése erősen szexuális, mivel a latex annyira más, mint a hétköznapi anyagok, hogy ez egyszerűen izgató hatású.
Fényes és sikamlós, feszülős anyag, akaratlanul is teljesen átalakítja fejformád. Már az anyag puszta látványa pornografikus és szadomazó élményeket ébreszthet. Fedd fel partnered rejtett vágyait, takard el arcod a maszkkal!
Ha megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha szadomazo BDSM szexuális szexezközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

11.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,