Fantasy maszk, szegecselt álarc

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » S/M termékek » Maszkok » Fantasy maszk, szegecselt álarc

Fantasy maszk, szegecselt álarc

Fantasy maszk. Műbőr, szegecses szemre való maszk hátulján gumival. Unisex. Pipedream márka az USA egyik minőségi gyártója. A szem és az arc felső részét takaró, díszítő erotikus kiegészítő, mely a fetish és szerepjátékok játékok kelléke lehet. Ha ezt felveszed, akkor más lehetsz, olyanokat kimondhatsz, vagy megtehetsz, amit eddig nem mertél. Ha a kényszerítés vagy másfajta kéj irányába akarod irányitani a vágyakat, akkor korbácsot vagy pálcát is vegyél mellé.

Fétis termékek
A szadomazohizmus (SM, vagy S&M, S/M) a fájdalom okozta szexuális izgalom. A szadizmus a fájdalom okozása, a mazohizmus pedig a fájdalom elviselése által kiváltott szexuális gyönyör. A szadomazohisták szadista és/vagy mazohista érdeklődésű emberek. A legtöbb szadista mazohista hajlamokkal is rendelkezik és fordítva. Ezért használják együtt a két szót és a rövidítést.

Az elnevezés megtévesztő lehet, mivel a szadomazohizmus csak kevés konkrét fizikai fájdalommal jár, esetleg semennyivel sem. Az SM elsősorban egy pszichológiai fétis, amely az azt folytatók számára nagyobb örömet okoz, mint a "normális" szex. Nemcsak a fizikai különbségek miatt, hanem az abban résztvevők (egymáshoz fűződő) viszonyában mutatkozó eltérés miatt is. Az SM alapvetően fantázia a hatalomról, és a hozzá kapcsolódó érzésekről, félelemről, kiszolgáltatottságról, izgalomról és megalázásról.

Abban az esetben, mikor a fájdalom is jelen van, a szenvedő fél azzal egyidejűleg szexuális izgalmat is érez vagy az erotikus asszociációk vagy csak önmagában a fájdalom miatt.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szadómazó szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

3.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , ,