Csipesz lánccal, Block Busters mellbimbó és szeméremajak csipesz fémlánccal

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » S/M termékek » Csipesz lánccal, Block Busters mellbimbó és szeméremajak csipesz fémlánccal

Csipesz lánccal, Block Busters mellbimbó és szeméremajak csipesz fémlánccal

Mellbimbó és szeméremajak izgató krokodil csipesz lánccal, nőknek és férfiaknak. Ne csak esztétikusnak, de izgatónak is lehet láttatni a melleket. A krokodilcsipesz előhozza az új izgalmakat a mellbimbó körül, ahogy a súly, és nyomás ráhelyeződik az erogén zónára. A csipesz végső szorítása csavarral állítható, így a most kedvet kapó szexjátékosoknak is érdemes beszerezniük egyet belőle az intim Center szexshop online áruházból. Bőrirritációt nem okoz.

Vannak, akiket a mell tiszta látványa is felizgat. Hát még a kiálló, pöcökszerű mellbimbó látványa, ahogy megfeszül. Mások a mellek mozgásában lelik örömüket, azok himbálásában, pofozgatásában, nyomkodásban. Az összekötő lánccal egyszerre tudjuk húzni, csavargatni a mellbimbókat.
Ha készen állsz a különleges BDSM erotikus élményre, és szeretnéd megnézni a Block Busters szorítását, gyere be a Intim Center szex üzletbe, és megmutatjuk neked, hogy nem kell kétségbe esned, félned, hogy fájdalmat okoz neked a mellcsipesz használata.
Nyugodtan beállíthatod az üzletben az erősségét. Érdemes belátogatni, mert hasonló szadómazó termék, egyedi darabok vannak még készleten, amik nincsenek fenn a webshopban! A lánc elég hosszú, 43 cm. A szadómazó szexkellékek kínálatából, vedd meg most! A cím szexbolt 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!

A mellbimbók szívása, csókolása, nyalogatása nõk és férfiak számára egyaránt érzéki élményt jelent, nem csoda hát, ha a segédeszközök közül a bimbóstimulálók (esetünkben a mellcsipesz) is a legfelkapottabb darabok közé tartoznak. Mindenki látott már mellbimbóra erõsített csipeszeket, de hogy azok pontosan mi célt is szolgálnak, sokan nem tudják.

Csipeszfajták - Az alap mellcsipesz alig különbözik a ruhacsipesztõl, vagyis két lap, amit egy rugó (vagy egy menetes csavar) tart össze, a két kis csipeszt pedig egy lánc köti össze. A lánc amellett, hogy esztétikailag is vágyfokozó hatsú, súlyként is funkcionál. A két csipeszre további súlyok is rögzíthetõk, minek elsõdleges célja - a mell stimulálásán felül -, hogy viselõjét korlátozza a mozgásban, hiszen elég egy apró mozdulat, a súlyok máris elkezdenke himbálózni, és a fájdalom erõteljesen fokozódik. A szerkezetre erõsített súlyok általában mágnesbõl készülnek, és - akár a konditeremben - további súlyok hozzáadásával nehezíthetõ a kis szerkezet.

A csipesz végeit általában valamilyen puhább anyag - parafa, vinil, gumi - borítja, hogy az érzékeny terület semmiképp ne sérülhessen. A mellcsipesz egy durvább változata olyan akár egy olló, aminek a végén a rögzítés végett egy zárószerkezet található (ez a darab általában a "doktorbácsik" kedvelt eszköze). A mellcsipesz túlfejlesztett változata nem csupán a két mellbimbót köti össze, de egy harmadik csipesz segítségével a csikló, illetve egy farokgyûrû segítségével a hímvesszõ is csatlakoztathatóvá válik (ezt nevezik Y-csipesznek). Az úgynevezett japán csipeszt csakis azok válasszák, akik igazán durván ûzik a szexet. Ez a csipeszfajta ugyanis erõs fájdalommal jár, hisz minél erõsebben húzzuk a csipeszt, az annál jobban szorít, és persze nem mozdul.
A mellbilincset (vagy mell-lakatot) hasonlóan a szadomazo kedvelõinek fejlesztették ki. A két kis bilincset egy menetes csavar segítségével kell a bimbókra erõsíteni, és súlyokkal, illetve lánccal lehet növelni a terhelést. A csipeszek egy speciális fajtája gyûrûként (lasszóként) illeszkedik a bimbók köré. Egyéne válogatja, hogy milyen szûkre húzza meg a gyûrût melle körül. Aki nem szereti a fémet, gumigyûrû vagy egyéb elasztikus eszköz segítségével imitálhatja a mellcsipesz szorító érzését. A kis csipeszekre speciális minivibrátorok is erõsíthetõk, (ennek hiányában egyszerûen elég, ha kedvenc vibrátorunkkal rezegtetjük meg a csipeszeket), így fokozva az élményt. (Tegyük hozzá, hogy pusztán fantázia kérdése, hogy a bimbón felül hova csiptetjük még a kis vibráló darabot - fityma, herezacskó, szeméremajkak,...).
Csak óvatosan! A csipeszek felhelyezésekor járjunk el nagyon óvatosan (fõleg, ha ma kezdjük a mûfajt). Csavarral állítható csipesz esetén szépen-lassan, fokozatosan állítsuk be a szorítás erõsségét, és tartsuk szem elõtt, hogy semmiképp ne okozzunk fájdalmat partnerünknek (feltéve persze, hogy nem ez a cél). Egyszerû rugós csipesz esetén is óvatos és lassú mozdulattal helyezzük fel a tárgyat, és semmiképp ne úgy, ahogy azt ruhateregetésnél tesszük, vagyis ne csapjuk össze hirtelen a csipesz két végét.
Ne ijedjünk meg, az elsõ pár percben valószínûleg fájdalmat érzünk, ha azonban akkor helyezzük fel a segédeszközt, amikor már kellõ izgalom járta át testünket, a fájdalom hamar átcsap kéjjé, és majdnem biztos, hogy nem engedjük majd eltávolítani. Vibráló mellcsipesz esetén ajánlatos megvárni azt a pontot, amikor már nem érzünk fájdalmat, és csak azután indítsuk be a vibrációt. A mellcsipesz szorítása valamennyire akadályozza a normál véráramlást, így tizenöt percél tovább semmiképp ne vsieljük a kis fémdarabot, nehogy maradandó sérüléseket szenvedjünk.
Ha a mellbimbó lila, netán kék árnyalatot ölt, azonnal távolítsuk el, és tegyünk jeget a felületre. A csipesz eltávolítása során is fõ az elõvigyázatosság, ugyanis a csipesz levétele - a vérkeringés hirtelen beindulása miatt - nagyobb fájdalommal jár, mint annak felhelyezése. A mellek nagyon érzékennyé válnak a mellcsipesz használata után. Vigyázat! Aki mellpiercinget visel, a mellcsipesz használata elõtt mindenképp távolítsa el, a csipesz révén ugyanis könnyen megsérülhet a mellbimbó (ne adj" isten kitépõdhet).

TPE3-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,