Bőr farokgyűrű férfiaknak, a mindkét fél örömére, erekciótartásra is jó

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » S/M termékek » Bőr farokgyűrű férfiaknak, a mindkét fél örömére, erekciótartásra is jó

Bőr farokgyűrű férfiaknak, a mindkét fél örömére, erekciótartásra is jó

A Colt valódi bőr péniszgyűrűje 7 patent segítségével állítható a kellő méretre. Szex közben minkét nemnek élvezetes, potenciatartó hatása is. van. A péniszgyűrű puha és rugalmas, jó minőségű. Kézzel duplán varrott, fekete bőr az anyaga.
A szexjáték vele biztonságos, krómacélból készültek a patentok. A szíj fogása lehet extra szűk vagy extra laza. Az álló nemi szervére tökéletesen illeszkedik, nem vágja a bőrt. Aktus közben fokozza a nemi vágyat, serkenti a vért. Segít, hogy a vér a péniszben minél tovább áramoljon, sőt a golyók köré csatolt szíj segítségével maratoni szexet alakíthat ki.

Tisztítani egyszerű, súlya mindössze 0,02 kg. Mérete 23 cm x 2 cm. Ha vágyik egy kis vadabb szexre, a bőr illatára, a fekete, puha bőr tapintására az intim testrészén is, rendelje meg tőlünk a bőr farokgyűrűt ai Intimcenter.com online szexshop webáruházából. További bőr szerkókat, jelmezeket, paskolókat, kötözőket, bilincseket is begyűjthetsz nálunk, sexshop Budapest üzletünkben. Cím:

Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Ne feledd, az igazi S/M szextermékek széles választékával várunk minden nap!

TPE5-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,