Longer potencianövelő természetes összetevőkből

Intim Center szexshop » Szexshop » Potencianövelő szerek » Longer potencianövelő természetes összetevőkből

Longer potencianövelő természetes összetevőkből

Longer Potencia Növelő Kapszula. Longer Potencia növelő kapszula, 2 kapszula a dobozban. Adagolás 2 naponta 1 kapszula. OÉTI regisztrációs száma 17027/2015. A Loger potencianövelő a sok rizikófaktort okozta kellemetlenségből egy pillanat alatt kimozdíthatja.
Longer potencia kapszula rendelés: Az Intimcenter.com online szex shop potencianövelő kínálatából Longer rendelés itt.
Longer potencianövelő személyes vásárlás: Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Összetevők: Fokhagyma (Allium Sativum) 200 mg, Ashwagandha (Withania ashwagandha) 150 mg, Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) 50 mg.
A Longer gyógynövényekből készült potencia kapszula alkalmazása során az alábbi pozitív hatásokat érezheti:
• Gyorsan felszívódhat 30-40 percen belül
• Hatása több napos is lehet
• Eltitkolt összetevőket nem tartalmaz
• Jobban teljesíthet szellemileg és fizikailag is
• Cukorproblémákkal küszködők is használhatják
• Önbizalma növekedhet.
A mai rohanó világban, a felgyorsult életnek köszönhetően egyre több férfi életében jelentkező probléma a merevedési zavar és erekciós probléma. Mindenképp érdemes tudni arról, hogy a mindennapi étkezés, táplálkozás mennyire nagy befolyásoló tényezője lehet az erekciós zavarok kialakulásának, pedig ezek a gondok egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lehetnek. Egyik legfontosabb tényezője a megelőzésnek, az, ha odafigyelünk arra, hogy mit mikor és hogyan érkezünk. Ugyanis a nem megfelelő táplálkozás kihatással lehet a szív és érrendszerünkre, mely nagyban befolyásolhatja a megfelelő keringést amit a kielégítő merevedés egyik fontos alapköve is egyben.
Érdemes odafigyelnünk arra, hogy rendszeresen alacsonyabb zsírtartalmú, de magasabb rosttartalmú ételeket fogyasszunk, továbbá a zöldségek és gyümölcsök bevitele is fontos a szervezetünk megfelelő működéséhez és egyben a kielégítő merevedés eléréséhez is elengedhetetlen. Andrew McCullough urológus professzor, a New York-i Langone egyetem egészségközpontjának vezetője arra a megállapításra jutott, hogy a mediterrán érkezést kedvelő férfiak körében alacsonyabb volt a merevedési probléma és az erekciós probléma kialakulása. A megfelelő érkezés továbbá kihatással van a testsúlyunkra is, mely számos egészségügyi problémát is okozhat, gondolhatunk itt a 2-es számú cukorbetegségre is. A cukorproblémák hosszabb távon kihatással lehetnek az erekcióra is. Továbbá a nem megfelelő táplálkozás hatással lehet a vérnyomásunkra, ezáltal létrejöhet a magas vérnyomás problémája és a magas koleszterin szint is. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a vérnyomásunkat, és amennyiben eltérés mutatkozik a szokásostól, úgy egy szakember segítségét kell kérni.
Figyeljünk oda az alkoholfogyasztásra, mely káros hatással lehet az erekciós képességre és emellett még a májat is rombolhatja. Sajnos ma már egyre több férfi életében jelentkező probléma az alacsony tesztoszteron szint, korábban ez 50 éves kor, manapság már 40 éves kor alatt is elkezdhet visszaesni, ezáltal csökkenhet a libidó, az állóképesség is. Amennyiben változtatunk szokásainkon, úgy a merevedési zavarok és az erekciós problémák is enyhülhetnek. Persze abban az esetben, ha Ön még csak most kezdi el az életmód váltást, és jelenleg a kemény erekció még napi szinten elmarad, úgy a Longer potencianövelést elősegítő kapszulái nagy segítségére lehetnek Önnek. A Longer növényi komponenseket tartalmazó, férfiak számára készített potencianövelő kapszulákat minden olyan férfinak ajánlunk, akik a változás útjára szeretnének lépni, vagy akár már meg is tették az első lépést, de még a merevedési képességük és a kemény erekció elérése még nem az igazi.

Mitől olyan eredményes a Longer növényi összetételű potencia kapszula a gyengének érzett erekció, a közepes mértékű merevedési zavarok kezelésében?
A Longer potencianövelő kapszuláit 100%-ban gyógynövényekből, speciálisan a merevedési problémák kezelésére állították össze 3 olyan növényből, melyeknek hatásai igen sokrétűek. Első fontosabb összetevője a napi szinten ismert és használt fokhagyma, melynek a jótékony hatásairól ódákat zengnek már mondhatni időtlen idők óta. Jól ismert hatásai közé tartozik, hogy antibakteriális, immunrendszer erősítő, vérnyomás csökkentő, emellett gyorsítja a seb és sejt regenerálódást. Csökkentheti a magas vérnyomást és a szervezetben képződő vérrögképződést is. Másik ritka de fontos összetevője az ashwagandha. Többek között táplálja az idegeket és javíthatja azok működését. Kiváló vitalizáló és energiaellátó. Segítséget nyújthat a szervezetnek a méregtelenítési folyamatokban. Növelheti a férfiasságot és fokozhatja a libidót. Mind a három szellemi képességet - felfogó képesség, memória, hosszú távú emlékezet - növelheti. Végül, de nem utolsó sorban a harmadik fontos összetevője A Rhodiola rosea, melyben az aktív hatóanyag a rosavin. Javíthatja a stressz tűrő képességet, csökkentheti a depressziót, fokozhatja az agy és izmok vérellátását, fokozza a teljesítőképességet, szabályozza a szív ritmusát, védi a májat, javíthatja a szexuális funkciókat. Mint ahogy láthatjuk, három különleges növény kivonata található meg a Longer potencia növelő kapszuláiban, mely hatóanyagok hozzájárulhatnak a jobb és kitartóbb merevedés eléréséhez, javíthatják a keringést, fokozhatják a libidót, növelhetik a szexuális vágyat. Ebből is látni lehet, hogy a Longer különösen hatékony növények hatóanyagait tartalmazza, melyek nemcsak a szexuális gondokon segíthet Önnek, hanem jobbá tehetik a mindennapi teljesítőképességét is. A Longer kapszulák többet adhatnak Önnek, mint egy egyszerű potencia növelést elősegítő kapszula.

Mit tegyek abban az esetben, ha gyógyszereket szedek?
Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szed, mielőtt bármilyen készítményt bevenne! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet.

Hogyan kell tárolni a Longer potencianövelő kapszulákat?
A Longer potenciafokozó hatást előidéző és potencianövelést serkentő kapszuláit érdemes száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolni. A Longer kapszulákat a gyerekek elől gondosan zárja elzárva tároljuk.

Honnan tudom, hogy meddig használhatom fel a Longer potencia növelő kapszuláit?
A Longer kapszuláinak felhasználási ideje a doboz oldalán található meg. A jelenleg raktárkészleten lévő termékünk 2019.06.11-én jár le.

Hogyan néz ki a Longer férfiaknak szóló potencianövelő készítmény?
A Longer potencia potencianövelő kapszulái egy szürke alapszínű, Longer felirattal ellátott dobozban vannak. A Longer doboz jobb oldalán egy sötétszürke csík húzódik végig, melyben a termék pontos kiszerelése olvasható le. A Longer potencianövelést elősegítő doboz hátoldalán a termék pontos összetétele és a felhasználási javaslat olvasható. A Longer doboz egyik oldalán olvasható le a termék pontos lejárati dátum is. A dobozt kibontva egy ezüst színű blisztert találunk, mely minden esetben légmentesen le van zárva, és ebben találhatjuk meg a két darab világos, bézs árnyalatú kapszulákat..

Van e mellékhatása a Longer kapszuláknak?
A Longer potencianövelő kapszulái már 2015 óta a piacon vannak, de a gyártó úgy döntött, hogy a Longer kapszuláit modernizálja, és a mai kornak és trendeknek megfelelően újradobozolja. Mivel már évek óta létezik a termék, így bátran állíthatjuk, hogy a korábbi Longer vélemények és a Longer fórumokon közzétett vásárlói és fogyasztói visszajelzések csak és kizárólag pozitív hatásról számoltak be, és semmiféle mellékhatást nem említettek meg a Longer potencianövelést elősegítő kapszulákkal kapcsolatosan. A Longer növényi komponenseket tartalmazó férfiak számára készített és legyártott kapszulák használata mellett semmiféle mellékhatással nem kell számolnia.
A Longer potenciakapszulák, 100%-ban gyógynövény összetevőket tartalmaznak, amiket nagy odafigyeléssel állítottak össze megfelelő arányban. A Longer kapszulái eltitkolt és tiltott összetevőket nem tartalmaznak, mely az Ön egészségét negatív irányba befolyásolná.
DE Longer potencianövelő sem való minden férfi számára.
A Longer potencianövelő kapszuláit, ne használja akkor, ha Ön magas vagy alacsony vérnyomásban, szív és érrendszeri betegségben szenved. A termék férfiak számára készült, ezért várandós nők és szoptatós anyák nem alkalmazzák és ne szedjék. A készítmény 18 éves kor alatt nem alkalmazható. Ne használja a Longer kapszulákat akkor, ha Ön bármely összetevőjére érzékeny vagy allergiás!

Az eredeti Longer potencianövelő kapszula
Cégünk évek óta azon tevékenykedik, hogy a legjobb termékeket juttassa el Önöknek. Így csak és kizárólag megbízható forrásból származó termékekkel foglalkozunk. Biztosítjuk Önt, hogy a termék 100%-ban eredeti és hamisítatlan. Számunkra fontos, hogy minőséget adjunk a vásárlóink felé. A nálunk megvásárolt termékekben, biztosan nem fog csalódni. Ahogy a Longer növényi alapú potencianövelő kapszulákban sem. Való igaz, hogy a Longer potencianövelést elősegítő kapszulái már 2015 óta léteznek a magyarországi piacon, de eddig hat szemes kiszerelésben volt elérhető és tégelyes formában volt megvásárolható. A gyártó cég gondolt egyet, és a mai trendeknek megfelelően újra gondolta a termék csomagolását és javított a Longer kapszulák összetételén is, így most 2017. szeptemberében friss termékként debütál a Longer növényi összetevőket tartalmazó étrend kiegészítő kapszula, melyet férfiak számára készítettek. Biztosítjuk Önt azzal kapcsolatosan, hogy az új és original, 2 darab sértetlen, ezüstszínű bliszterben lévő terméket forgalmazzuk. Garantáljuk Önnek azt, hogy az eddig megszokott eredményre számíthat, kellemetlen és káros mellékhatásoktól mentesen.

A Longer potencia kapszulák alkalmazása
A Longer férfiaknak készített potencia kapszuláit orális módon kell bevenni a Longer doboz hátoldalán olvasható leírásban foglaltak szerint. A jobb és hatékony eredmények érdekében vegyen be egy Longer kapszulát, lehetőség szerint éhgyomorra, 2dl folyadékkal, 30-40 perccel a szexuális aktus előtt. Az eredményesség érdekében minimális mértékben igyon alkoholt, mert az alkohol megakadályozhatja a kapszula maximális hatásosságát. Folyamatos, kúraszerű Longer potencia növelő kapszulák szedése esetén 2 naponta vegyen be 1 kapszulát. A Longer potencianövelő kapszula bevétele előtt és a bevételt követően nem érdemes zsíros ételek enni, mert a nehéz zsíros ételek is befolyásolhatják a potencianövelő és potenciafokozó hatást.

Hogyan működik a Longer?
A Longer kapszulák, a három különleges gyógynövény összetevőinek köszönhetően szellemileg és fizikailag is stimulálhatja Önt, ezáltal a szexuális légyottjai kielégítőbbé válhatnak, az aktusok hossza pedig növekedhet. A Longer kapszulák használata mellett szexuális állóképessége is jobb lehet. A Longer potenciafokozó kapszula jó hatással lehet az erek oxigén ellátására, javíthatja a keringést, ezáltal sokkal könnyebbé válhat a kemény erekció létrehozása és annak megtartása a szexuális aktus végéig. Ha Ön a Longer kapszulákat fogyasztja, úgy szervezete egy kis plusz energiához juthat a szexuális aktusok között, ezért gyorsabban válhat képessé egy vagy akár több kielégítő szerelmi együttlétre. A Longer kapszulák használata mellett Önbizalma is növekedhet.

Honnan tudhatom, hogy a Longer potenciaserkentő kapszulái megfelelőek-e a számomra?Amennyiben Önnel alkalmanként vagy akár rendszeresen is előfordul az, hogy nem tud kemény erekciót produkálni, vagy ha létre is jön az erekció, azt nem tudja az aktus végéig megtartani, akkor Önnek a Longer potencianövelő kapszulái jók lehetnek. De abban az esetben is érdemes a Longer kapszulákat választania, ha egy kicsit fel szeretné pezsdíteni a szexuális életét, és új színt vinne a szexuális együttlétek közé. A Longer kapszulák segíthetnek Önnek, hogy hosszabbés kielégítőbb szexuális együttlétei legyenek partnerével.

Gyógyítanak az oldalon található termékek?
A leírásban található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A Longer férfierőt fokozó, potencianövelő hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a férfi vágykeltő és libidó fokozó hatást.

3.200 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , ,