Pénisz XLover péniszhosszabbító és mandzsetta 13,5 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk, mandzsetták » Hosszabbítók » Pénisz XLover péniszhosszabbító és mandzsetta 13,5 cm

Pénisz XLover péniszhosszabbító és mandzsetta 13,5 cm

Pénisz XLover péniszhosszabbító és mandzsetta 13,5 cm hosszúságban, ToyFa termék. Többször használatos óvszerként is biztonságos.
A péniszhosszabbítókat a péniszre kell húzni, le kell görgetni a szárát úgy mint egy óvszerét. A férfi saját pénisze tartja meg a rátoldott részt, így akár 6-8 cm-rel hosszabbítható a pénisz. Némelyik terméken izgatók is vannak, amelyek a hölgy hüvelyét stimulálják és fokozzák a kéjérzetet.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

1.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , ,