Péniszgyűrű rezgő X-factor férfiak és nők örömére, pénisz izgató vibrátoros

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrű rezgő X-factor férfiak és nők örömére, pénisz izgató vibrátoros

Péniszgyűrű rezgő X-factor férfiak és nők örömére, pénisz izgató vibrátoros

Férfiaknak, péniszre való: Itt az ideje, hogy megmutasd, mire is képes a férfiasságod. Ebben segít az X-factor rezgő péniszgyűrűje, amit az Intim szexshop budapesti üzletben beszerezhetsz. Pont úgy tervezték, hogy a péniszt mereven tartsa, és rezegtesse a golyóidat.

Rugalmas, puha, gumi anyaga van, és könnyű, így könnyen fel tudja húzni a péniszre, a másikat gyűrűt pedig a herék köré. A többsebességes vibrátor segít fenntartani az erős erekciót, meghosszabbítva ezzel az ejakuláció idejét.

A szeretője is beleszeret majd a termékbe, ha megmutatja neki, mire képes vele. Akár a kezelő szerkezetét is átadhatja a női kézbe, így míg inkább átengedheti magát a durva, vagy finom kényeztetésnek. A vibráló golyó kivehető, így sima péniszgyűrűként is használhatja a szexkelléket.

A rezgő golyó, akár külsőleg a női nemi szerv intenzív simogatásában is részt vehet. Megrendelheted a sexshop webáruházból, de előre készülj fel, lehet, hogy egész éjszaka lovagolni fognak rajtad. Használatához 2 db x AA ceruzaelem kell.

5.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,