Stay Hard 3 db-os péniszgyűrű szett, péniszgyűrűk

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrűk » Stay Hard 3 db-os péniszgyűrű szett, péniszgyűrűk

Stay Hard 3 db-os péniszgyűrű szett, péniszgyűrűk

A zselés anyagból készült Stay Hard péniszgyűrűk jól bírják a kiképzést. Mindhárom (közepes, nagy, extra nagy) gyűrű átlátszó színű. Elsősorban korlátozza a vér kiáramlását, merevvé téve a péniszt, másodsorban az erekció fenntartása a péniszgyűrű célja, hogy sokkal hosszabb ideig tudd vele a párodat kényeztetni.
Gyöngyös kialakításával ingerli a női szeméremajkat, a hüvely bejáratát is. Használható minden típusú síkosító hozzá, akár víz, akár szilikon alapú. Az olajos anyagokat nem ajánljuk, az szétmarhatja az anyagot. A terméket minden aktus előtt és után el kell mosni. Langyos vízzel való tiszítással elkerülheti a gyűrű deformálódását.

Adunk egy tippet is, hogy extra körülmények között megmutathassa párjának. Az esti szex dísze lehet egy jól előadott sztriptíznek például, hiszen átlátszósága miatt romantikus fényben a figyelő tekintet  csak egy-egy csillanást láthat, vagy még annyit sem a gyűrűből.

Micsoda meglepetés lesz majd neki így a behatolás alkalmával érezhetően kemény pénisz, valamint a gyöngyös izgatás. A péniszgyűrű szettet az intimcenter.com szex webshopból is könnyen megrendelheti, vagy bejöhet érte személyesen is budapesti budapesti szexshop üzletünkbe. (Cím: Szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet)

2.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,