Péniszgyűrű, vibrátoros pillangós kivitel párok örömére

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrű, vibrátoros pillangós kivitel párok örömére

Péniszgyűrű, vibrátoros pillangós kivitel párok örömére

Férfiak és nők! Fedezzétek fel a ToyJoy péniszgyűrűjével az izgalmas szexet! A Flutter Ring egy rugalmas anyagú, aranyos péniszgyűrű, amely magában foglal egy mini vibrátort és a csiklóizgatáshoz egy pillangó alakzatot a gyűrű tetején. A pénisz keményebb, hosszabb ideig tartó erekcióra lesz képes a gyűrű felhúzásával. Egy méretben készült, de mindenkinek megfelelő.

Sok férfi annyira beizgul attól, hogy rajtuk van egy péniszgyűrű, hogy hamar ellövik a patronjukat, míg mások számára meghosszabbítja a merevedést és késlelteti az ejakulációt. A péniszgyűrű többször használható. A szexuális úton terjedő betegségek megakadályozása érdekében, azt javasoljuk, hogy minden partnered előtt mosd meg jól.

Kifejezetten finom csikló stimulációt érhet el a hölgyeknél vele, az okos kis pillangó testrészeinek formai kidolgozása ugyanis párját is orgazmusig juttatja el. A vibrátort ti döntitek el használjátok-e. Könnyen kezelhető, egy egyszerű ki / be kapcsoló található ugyanis az oldalán. Kapható lila színben a sexshop Budapest Intim Center Bp. Károly krt. 14. sz. félemeleti, minden nap nyittva tartó szexüzletben és online webshopjában. Az elemeket a csomag tartalmazza. Minőségi szilikon, higiénikus termék. Javasoljuk a víz alapú síkosítót hozzá.

4.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,