Vibrátros péniszgyűrű, Ovo B6 modern letisztult forma

Intim Center szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk, mandzsetták » Péniszgyűrűk » Vibrátros péniszgyűrű, Ovo B6 modern letisztult forma

Vibrátros péniszgyűrű, Ovo B6 modern letisztult forma

Az Ovo B6 péniszgyűrűje több, mint egy érzéki kiegészítő a szexhez. A minimalista design jellegzetes, az oldalt található vezérlőelem megtöri a szelíd görbét. A stílusos elegancia egyben rugalmas, test-barát szilikon bársonyos tulajdonságokkal. Cseppálló, így az optimális rezgését a zuhany alatt is élvezhetitek. A német tervezett B6-os kényelmes használat közben is. A modern forma halk kivitelezésű motort kapott.
Nézd meg saját szemeddel az Intim Center szexshop üzletben: 1052 Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Ultra-erős, egysebességes rezgései orgazmushoz juttatják mindkét felet, de használhatod egyedül is. A gombjához szex közben mindketten hozzáfértek. Az elemei cserélhetők. Tisztítása egyszerű, szappannal és vízzel megoldható. Ha jól bánsz vele sokáig életszerű érintést ad bőrödnek, gyorsan felmelegszik, hogy megfeleljen a testhőmérsékletnek, ahogy játszol vele. A terméket könnyedén most is megrendelheted az Intimcenter.com online szexshop webáruházból. Ne hagyd ki a lehetőséget!

4.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,