Péniszgyűrű nyuszis, kivehető mini vibrátorral

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk » Péniszgyűrű nyuszis, kivehető mini vibrátorral

Péniszgyűrű nyuszis, kivehető mini vibrátorral

A Cock & Ball Harness Rabbit nyuszis péniszgyűrűvel nemcsak egy szintet lehet fejlődni a szeretkezésben.Péniszkellék, hogy a férfinak és a nőnke is jobb legyen. Vizuálisan és gyakorlati oldalról is szenvedélyes, növeli szex közben a vágyódást, intenzívebbé teszi a közösülést. Szerelmi kalandoknál, átmeneti viszonyokhoz is érdemes kipróbálni. A többfokozatú mini vibrátor eltávolítható a gyűrűről, így külön-külön is használható. Partnere el lesz ájulva a rezgéstől, és a csiklóizgató hatástól.

A puha, rugalmas szilikon gyűrű könnyen illeszthető minden péniszre, mérettől függetlenül.
A nagyobb gyűrű kerülhet a herék köré is. A szorítás révén csökkenti a vér áramlását, és merev állapotban tartja a péniszt, mely így nagyobb lesz és tovább stimulálható. A színes szexjáték megrendelhető az Intim Center szexshop üzletből 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap, vagy az online szexshop webáruházból.

A tény az, hogy akár külön, akár együtt használják a farokgyűrűt a vibrátorral, mindenképp nagyokat fognak élvezni! Az első kör elemeit a csomag tartalmazza! A férfiaknak készült péniszgyűrűk és mandzsetták közül itt válogathatsz tovább:hímvessző vagy pénisz hosszabbítókfarok mandzsettákpéniszgyűrűk a szexet élvezetesebbé teszik mindkét fél részére.

4.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,