Péniszgyűrű, bordázott nyelvvel rendelkező stílusos Ovo B4

Intim Center szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk, mandzsetták » Péniszgyűrű, bordázott nyelvvel rendelkező stílusos Ovo B4

Péniszgyűrű, bordázott nyelvvel rendelkező stílusos Ovo B4

Férfiaknak is sokféle szextermék készül a péniszükre. Ez általában mindkét fél örömét szolgálja. Egy nagyon kényelmes és extra szexis viseletet mutatunk be most, amit az Intimcenter.com weboldalon elérhető Intim Center szexshop üzletében is megnézhetsz. A viselete miatt feszes lesz a hímvessződ, késlelteti az ejakulációt. Tiszta szilikonból készült a német elegáns, letisztult péniszgyűrű. Anyaga TPE és ABS. Nem tartalmaz lágyítókat sem, ezért nagyon bőrbarát. Ajánljuk hogy lányoknál és fiúknál is legyen mindig egy raktáron, hiszen sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség. A hosszú, ferde sáv, akár mint egy nyelv enyhén emelkedik, felülete lekerekített, recézett hogy a női nemi szervet serkentse a megfelelő helyeken.
Az Ovo B4 vízálló, lehet viselni a zuhany alatt is. Könnyen tisztítható! Motorikusan nagyon erős, csendes. A vibráció egyszerűen egy ujjal kapcsolható. 2 darab LR41 gombelemmel működik, melyet a szett tartalmaz. Méretei: 3,9 cm széles, 3,6 cm vastag, 8,5 cm magas. Belső átmérő 2,5 cm, nyújtható. Az OVO minőségi vibrátorai és péniszgyűrűi mind megrendelhetők postai utánvétellel az Intimcenter.com webcímen elérhető szexshop webshopból, vagy azonnal hazavihetők szexüzletünkből. Címünk: Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

4.500 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,