Szexkészlet Vibe Therapy Aphrodisy 7 db kütyü nőknek és férfiaknak

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Intimkészletek » Szexkészlet Vibe Therapy Aphrodisy 7 db kütyü nőknek és férfiaknak

Szexkészlet Vibe Therapy Aphrodisy 7 db kütyü nőknek és férfiaknak

Az erotikus kellékek piacán a szexkészelet közül az erotikus készletek mindegyike megtalálható az Intim Center sexshop budapesti üzletében: Szexshop 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Érdemes válogatni köztük. A szettek mind párok kéjelgéséhez, mind önálló masztrubációra alkalmas kiegészítőket tartalmaznak. Ismerd meg közelebbről a széles kínálatot!

A Vibe Therapy Aphrodisy intimkészlete minőségileg az egyik legjobb kategóriába tartozik. Prémium kialakítású, anyagú. A készlet tartalma: 7 funkciós vibrátor, gésa golyók, letapaszthatós anál tágító, vibrációs tojás stimulátor, pénisz gyűrű, péniszköpeny és végezetül a gyöngyös, hüvely kényeztetésére is alkalmas anális pálca.

A 7 darabos szerelmi játékszett igazi változatosságot kínál pároknak is. Nézzük meg részletesen az segédeszközöket:
- Például nyissuk a sort az anális gyöngyös láncsorral, mely rugalmas, 13 cm hosszú, max. 3 cm átmérőjű. Vele különösképp éreztethető a körkörös izgató hatás a női, férfi intim területeken.
- Az anális dugó szívó talpával sima felületen megtapad, hossza 10 cm.
- A pénisz hüvely különleges kialakítást kapott. Be-és ki fordítható extrém darab, más-más textúrával. Kinek mi a kedvence, azt fordítsa a megfelelő irányba!
- Vibráló tojás: 7 szintű rezgése távirányítós vezérléssel állítható. Páros játékoknál, előjátékoknál mindenképp bevetendő kis jószág!
- A pénisz gyűrű szintén csillámokkal ellátott, vágykeltő hatása bárhol megtapasztalható.
- Az úgynevezett szerelem golyók, kegel-golyók 3 cm átmérőjűek, könnyen a helyükön maradnak, egyszerűen felhelyezhetők akár utazásokhoz is.
- Végül ki ne maradjon a vibrátor, mely igazi egyediség. Rúdvibrátor, enyhén ívelt véggel és enyhe bordázott kidolgozással az alján. Teljes hossza 13 cm, átmérője 3 cm.

Az erotikus intim készlet minőségi anyagokból, szilikonból és ABS műanyagból készült, testbiztos és puha, kellemes tapintású. Próbáld ki mindegyik részét külön-külön is, vagy rendezz egy éjszakai oltári orgazmusokkal teli próbabulit a készlet beszerzése után. Legyen ez meglepetés párodnak! A motorok beindításához 4 db AAA elem szükséges.

19.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,