Szexkészlet pároknak, Glitter intim összeállítás

Intim Center szexshop » Szexshop » Intimkészletek » Szexkészlet pároknak, Glitter intim összeállítás

Szexkészlet pároknak, Glitter intim összeállítás

Hiányzik egy otthoni fergeteges éjszaka? Szerezz örömöt párodnak és magadnak ezzel a  3 db-os intim készlettel. Három különféle izgalmi állapot, három különböző vágyfokozó egy készletben! Gyere be érte akár személyesen budapesti szexshop üzletünkbe, és okozz vele meglepetést otthon kedvesednek, a cím Szexbolt 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet. Ajándéknak, karácsonyra, valentin napra nagyon jó választás.
Mindegyik tétel rugalmas, zselés anyagból készült, amit érzéki, szikrázó ragyogással rózsaszínű kivitelben raktak egy csomagba, hogy a lány szemei egyből felcsillanjanak, ha meglátja a játékszerek kinézetét. A készlet tartalmaz egy 6 sebességes, nagy teljesítményű, motoros vibrátort, egy nyúlékony, tüskés péniszgyűrűt, és egy 10 gömbös kialakítású, hajlítható, fokokra osztott gyöngyfüzért fogóval.
A vibrátor 16 cm hosszú, és 3,5 cm átmérőjű. Az anál füzér 25 cm hosszú, és 0,5-2 cm átmérőjű.
A vibrátor használatához 2 darab ceruzaelem (AA) kell, ami nem tartozék, ezért el ne felejtsd el a rendelésnél az intimcenter.com nonstop online szexhopban a kosaradba tenni.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház intim szexkészlet kínálatból megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

5.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,