Gésalabdák, Ovo L1 gésagolyó szett 4 cserélhető golyóval

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Gésagolyók » Gésalabdák, Ovo L1 gésagolyó szett 4 cserélhető golyóval

Gésalabdák, Ovo L1 gésagolyó szett 4 cserélhető golyóval

A szerelemlabdák, szerelemgolyók vagy gésagolyók használatát senkinek nem kell bemutatni, viszont a legújabb exkluzív gésa szettet ismerd meg most! Újdonságként itt a szexshopban kapható a német OVO kollekció cserélhető gésagolyói, mely az OVO L1 névre hallgat. Nem csak a kinézete exkluzív, de az orgazmust is fokozatosan kiváltja minden használatkor. A kényelmes és rugalmas szilikon fehér elit, márkás darab a termékcsalád legújabb erőssége. Kiváló minősége igazán extrém és könnyen használhatóvá teszi mind mostani kezdők, mind gyakorlott gésagolyót szerető nők közt. Ajándékként felülmúlhatatlan akár barátnő, akár legjobb feleség számára. A belehelyezhető súlyok cserélhetők, 2-2 különbözőt rejt a csomag. Modernitása éppen ezért fantasztikus!
Maguk a golyók oválisok, biztonságos anyagból készültek. Súlyuk 34 és 48 gramm, átmérőjük 3-4 cm. Akár a golyókat összevissza is cserélgetheted, két különböző méretűt is egymás mellé párosíthatsz.
A hosszú fogantyú segítségével egyszerű a felhelyezés és eltávolítás, sőt bárhol javasoljuk viseletét, ahol van merszed és kitartásod a varázslatos, egyedi élményhez. Akár tömegközlekedési eszközön, akár otthon ülve a járó mosógépen, vagy az ágyban extrémebb szituációt kialakítva.
A felhelyezéshez sikosítót javaslunk, és azt, hogy ki ne hagyd megszerzését!
Most raktárunkról megrendelheted, vagy boltunkba beszerezheted. Ár - minőség aránya kiváló. Rendelhető a www.intimcenter.com-on, vagy megvásárolható a budapesti szexshopban, V.ker, Károly krt. 14-ben a félemeleten.

7.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?