Gésagolyó, díjnyertes Fun Factory Smartballs szexgolyók

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Gésagolyók » Gésagolyó, díjnyertes Fun Factory Smartballs szexgolyók

Gésagolyó, díjnyertes Fun Factory Smartballs szexgolyók

A Smartballok hüvelygömbök, amelyeket Geisha vagy Loveballs-nak hívnak. A rezgő golyók tökéletesen kiképzik a kismedencei izmokat, erősítik a kegel izmait és javítják a hüvely rugalmasságát, ami nagyobb örömöt jelent a szexben. A medencefenék izomzatának erősítése ajánlott olyan problémák kezelésére és megelőzésére, mint a vizelet inkontinencia vagy a nemi szervek előfordulása.

Színe fekete, anyaga szilikon, átmérő 4,2 cm, hossz 10 cm. Gömbölyű testnyílásba helyezhető segédeszköz. Elsősorban intim női izomzat erősítésére alkalmas mely erotikus játékokhoz is ajánlott. Az egymáshoz rögzített golyók belsejében kisebb hüvely-súlyok találhatók mely mozgatás közben vibrációs hatást keltenek. Két darabból álló mérete miatt az intim torna nehezítésére tökéletesen alkalmas.

A legtöbb nő számára dupla golyó, gésagolyó, vagy kegel golyó a legjobb. A kettős labdák nagyszerűen dolgoznak, mint egy újabb lépés a szexualitásban.
A Smartballokat szakemberek ajánlják. A Midwife Christine Niersmann, aki számos kismedencei gyakorlatot és oktató videót ismer, a Fun Factory intelligens golyókat ajánlja: "A smartballs edzés hihetetlenül egyszerű és hatékony. Az egymáshoz rögzített golyók belsejében kisebb hüvely-súlyok találhatók, mely mozgatás közben vibrációs hatást keltenek. Két darabból álló mérete miatt az intim torna nehezítésére tökéletesen alkalmas..."

A Smartballs napközben észrevétlenül használható. A legjobb eredmény elérése érdekében a normál mozgás során gyakorolni kell. A golyókat néhány percről néhány órára használhatjuk. Az orvosával folytatott megbeszélést követően más szedések után is fel lehet őket használni. Az ergonomikus kialakítású ujjbelső könnyűvé teszi a golyók beillesztését a hüvelybe. Az innovatív technológiának köszönhetően kivételesen csendes labdák és gyorsan elforgatható gömbök helyezhetők el.

Smartballs a szexben, olyan nőknek ajánlott, akik élvezik a hüvely finom ingerlését. Élvezze a nap csodálatos változatosságát! Az anális mókát értékelő nők használhatnak egy kis vibrátort az anális penetrációhoz, amikor golyókat helyeznek a hüvelybe, ami beljebb belemedi a labdát további izgalmas rezgésekbe!

A termék angol neve Fun Factory Smartballs duo Special Edition loveballs. A Smartballs a világhíres Fun Factory díjnyertes termék, a Fun Factory szórakoztató golyói díjakat nyertek:
- iF Product Design Award
- Deutscher Designer Club Ausgezeinchnete Gestaltung,
- Designpreis Deutschland jelölés.
A gésagolyók, hüvelygömbök:
- erősíti a medencefenék izmait,
- kombinálják a napi edzést örömmel,
- a szülésznők ajánlott az edzések előtt.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a nőknek ajánlott gésagolyó, szexgolyó szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

8.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , ,