Felcsatolható műpénisz Fetish Fantasy Elite strapon

Intim Center szexshop » Szexshop » Felcsatolható eszközök » Felcsatolható műpénisz Fetish Fantasy Elite strapon

Felcsatolható műpénisz Fetish Fantasy Elite strapon

Felcsatolhatós műpénisz páros szexjátékhoz, Fetish Fantasy Elite leszbikusoknak és kisérletező pároknak. A párok és leszbikusok vágyálma a felcsatolható dildó most megérkezett az Intim Center Budapest szex üzletének Bp. Károly krt. 14. félemeleten található polcaira is. A Fetish Fantasy Elite 6 Hollow Strap-on mindkét fél számára egyaránt kielégülést nyújthat. 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült, ultra-prémium, biztonságos borítással. Hipoallergén, és enyhén faragott díszítésével izgató hatású.
Gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére, és teljesen megfelel a test körvonalainak, így a péniszre is könnyen felhúzható. Ftalát-mentes, latex-mentes, nem porózus. A legbiztonságosabb szexjáték anyag most a piacon! Az üreges kialakítása tökéletes kezdőknek, de leszbikus nők is hordhatják egymás kielégítéséhez, ugyanis bármelyik fél felveheti magára. Pántja is szilikon, könnyen igazodik a legtöbb mérethez.
Beállításhoz, csak össze kell tolnia a csatot, amíg a derékrésznél kényelmes nem lesz a fekvése, és a combnál feszesen fekszik a pánt. A hevederek nem mozdul el szex közben, így kezével szabadon garázdálkodhat az erogén zónák környékén. Rendelhető rózsaszínben a sexshop online webáruház választékából. Használatához síkosítót ajánlunk, hogy extra nedves és vad extra élményt éljenek át mindketten. Tökéletesen illeszkedik a 56 cm-es derékra is. A dildó mérete 15 - 16 cm, átmérője 5 cm. Meleg, szappanos vízzel tisztítható.

20.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , , , , ,