Felcsatolható vibrátor, realisztikus rezgőfejes Mojo műpénisz nők és férfiak is használhatják

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Felcsatolható eszközök » Felcsatolható vibrátor, realisztikus rezgőfejes Mojo műpénisz nők és férfiak is használhatják

Felcsatolható vibrátor, realisztikus rezgőfejes Mojo műpénisz nők és férfiak is használhatják

A műpénisz vibrátor nőknek, férfiaknak, pároknak is készült! Férfiak azért tudják használni, mert üreges. A reális péniszt hám segítségével lehet viselni. Nők, férfiak egyaránt felcsatolhatják. Jellemzője az erős reális erek, az erős pénisz fej. A sima fejrészben található a vibráló golyó. Maga a műpénisz hihetetlenül valósághű megjelenése minden szexre éhes párt elcsábít, rendeld meg most!

Ha a strapon felcsatolható szexkellékeket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím, Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. sz. félemelet, nyitva minden nap! Nézd meg, fogd kezedbe te is, szemügyre veheted tudását is, hiszen beindítjuk neked.

A vibráló golyó a testszínű péniszben 7 szintű rezgést szimulál és praktikusan állítható a távirányító segítségével. A hám biztonságos, tökéletes, vízálló.
- A pénisz hossza kb. 18,5 cm,
- bemerülési mélység mintegy 13 cm.
- Belső átmérője 3,5 cm.

Ha az Intim Center szexshop webáruházából rendeled meg a Mojo Throttle felcsatolhatós eszközét, ne felejtsd el hozzá a további 2 db AAA elem beszerzését sem. Adj vele "kis extra fűszer"-t az a szerelmi életetekhez!

TPE22-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,