Felcsatolható kétvégű vibrátor, távirányítós és felfújható

Intim Center szexshop » Szexshop » Felcsatolható eszközök » Felcsatolható kétvégű vibrátor, távirányítós és felfújható

Felcsatolható kétvégű vibrátor, távirányítós és felfújható

Ez lehet mindenki kedvence, aki igazi felcsatolhatós szórakozásra vágyik! A Seven Creations terméke ezen játékformációkból az egyik ötletgazdagabb! A kétvégű, távirányítóval ellátott, és egyben felfújható és felcsatolható vibrátor párral az unatkozás kizárt!
Lássuk előnyeit: A két behatolás a leszbi játékokat ugyanúgy felturbózza, mint az anális behatolásokat. A felcsatolhatóságnak köszönhetően a kezek szabadok, a távirányítós vezérlés miatt 7 program szabadon választható, váltogatható. A másik ágon elhelyezkedő élethű pénisz felfújható, tágítónak profi szintű. Egyik az-az egyik szerelmes fél kezében, a másik a másik erotikát szerető fél kezében ad örömteli behatolásos élvezeteket. (A távirányítóba 2 db AAA ceruzaelem való. Az elem nem tartozéka a csomagnak.)
A péniszek hossza 12 - 15 cm, a maximális átmérő 4 cm. Anyaga szilikon, nem hajlékony. Jó manőverezést kínál kéz nélkül is, és leszbikus nőknek különösen ajánljuk. Párok is használják, ahol a nő dugja a férfit. A felcsatolható szexkelléket saját kézbe veheted az Intim Center szexshop üzletében Budapesten az 5. ker. Károly krt. 14.szám alatt a félemeleten. Ha már biztos, hogy szeretnél te is magadnak egyet, rendeld meg egy vízbázisú síkosítóval együtt a terméket az Intimcenter.com szexshop online felületén!

20.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,