Felcsatolható cyberskin műpénisz, Magic Flesh, 18 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Felcsatolható eszközök » Felcsatolható cyberskin műpénisz, Magic Flesh, 18 cm

Felcsatolható cyberskin műpénisz, Magic Flesh, 18 cm

A Magic Flesh felcsatolható dildó igazi cyberskin, bőrszerű kivitelével, az igazi férfi péniszt mintázza. Beszerezhető a felcsatolható dildók és felcsatolható vibrátorok közül,  az Intim Center Astoriánál található belvárosi szex üzletében.
- 18 cm hosszával,
- 4 cm-es átmérőjével
szexis hangulat és orgazmusfokozó, önkielégítő, vagy leszbikus, páros szexi játékszer. Vonzó hangulatát akkor is megérzi a női hüvely, ha éppen felcsatolt állapotban van, a kényelmes hámban.

Análisan és vaginálisan realisztikus érzést kelt, a bugyi pántjai állíthatók. Alakja enyhén ívelt, a pénisz feje vaskosabb, puha. Vízalapú síkosítóval könnyen csúszik minden lyukba. A hússzínű műpénisz leszedhető, sima dildóként is használható. Magáll a lábán, ha az a kívánság, hogy bele szeretnél ülni, és meglovagolni. Anyaga ftalátmentes. Víz alatt ugyanúgy hatalmas élvezeteket gerjeszt, a víz kárt nem okoz benne.
- A szíj mérete: S/L.
- Gyártója a You2Toys.

A dildó az Intimcenter online sexshop webáruházából való rendeléssel házhoz kérhető. A szexshop boltban a terméket személyesen is mevásárolhatod. Érdemes belátogatni a szex üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Ezen a szinten csak a szexshop van, lifttel vagy a lépcsőházban jöhet fel hozzánk.

15.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,