Letapasztható valósághű dildó, Virtu Magic 21 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Dildók » Realisztikus dildók » Letapasztható valósághű dildó, Virtu Magic 21 cm

Letapasztható valósághű dildó, Virtu Magic 21 cm

Az INTIMCENTER.com erős realisztikus pénisze! Puha és rugalmas érzéssel megfelel a testnek, biztosítva, hogy minden egyes részletet érezz, egészen a golyókig. Tedd fel magadnak ezt a meggyőző méretű, vastagságú, szerkezetű és kellemes játékszert. Különlegesen puha, rugalmas, bársonyos és mégis merev pénisz erőteljes tapadókoronggal készült ami a talpán van. Tökéletes minden szempontból! Behelyezhető hossz 15 cm átmérő 5 cm.
A Virtu realisztikus mű pénisz intenzív extázist nyújt. Ez az életszerű dildó egy tapadókorongot tartalmaz az alapra, ami ideális szexjátékra, mivel a helyén marad, miközben Ön vagy a partnered örömet szerez! Ez a realisztikus dildó egy sima makk és erek részletes kidolgozással a hímvessző mentén, valamint élethű herék, amelyek nagyon hasonlítanak az igazihoz. Ez a játék a Magic Flesh-ből készült, és hiteles élményre lett tervezve. Ftalátoktól mentes az EU rendelet szerint készült. Élvezd hozzá sikosító használatát.
Információk a termékről:
Hossz: 21,6 cm.
Mélység behatolásra: 15 cm.
Átmérő: 5  cm.
Szín: test.
Anyag: Magic Flesh TPE.
Főbb jellemzők: Vízálló Virtu realisztikus dong.
Neve szabadabb nyelvezettel: műfasz
Gyártó: Seven Creations
Angol neve: Virtu Magic Flesh Realistic Dong with Balls 8,5.
A dildó egy tapadókorong alapra helyezkedik, amelynek célja kétszeres. A dildó a felcsatolható hámok gyűrűjébe illeszthető be, és használhatjátok kéz nélküli élményhez is. A másik, amikor a műfarok egy sík felületre tapasztott, mint például egy zuhany csempefala, egy tükör, vagy bármi más sima felület.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Ha nőknek és férfiaknak is ajánlott valósághű dildó szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig az Astoria közelében.

8.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , ,