Üveg dildó masszőr Icicles G02 arany kivitel

Intim Center szexshop » Szexshop » Dildók » Exkluzív dildók » Üveg dildó masszőr Icicles G02 arany kivitel

Üveg dildó masszőr Icicles G02 arany kivitel

A gyönyörű jégcsap az Icicles Gold Edition G02 egy érzéki művészeti üveg kellék, hogy egy teljesen új szintre emelve. Az Icicles luxus minűségú üveg dildó, kifinomult stílus és elegáns arany kivitelprémium minőséget takar. Kézzel készített csodálatos eszköz, mint a jégcsap karcsú, egyedi, és arról szól, hogy egy életre a tied legyen. Ajándéknak is kiváló választás.
Ügyesen ívelése a megfelelő helyre ér! Ez a luxus üveg masszírozó, egy robbanóanyag G-pont és a P-Spot stimulációnál. A sima, kúpos hegy enyhíti behelyezést, míg a hajlított szárral elérhető a megfelelő hely. Az ergonomikus horog a tövében kínál könnyű kezelhetőséget és biztosítja, hogy ne csússzon túlságosan be, vagy csússzon be teljesen. Magassága 20 cm, súlya 278 gramm, és csodálatos díszdobozban kapod meg ha online sexshop árudánkban megrendeled, vagy sexüzletünkben megvásárolod: Szexshop Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A hipoallergén üveg nem porózus, test biztos. Tedd meleg víz alá, hogy a hő izgatóbbá tegye a dolgokat, vagy jeges vízben is hűtheted, ha a hűvös érzést szereted. A szekütyüről készült videót itt nézheted meg!

9.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , ,