Tojás vibrátor, kétrétegű felület a realisztikus érzésért

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Tojások » Tojás vibrátor, kétrétegű felület a realisztikus érzésért

Tojás vibrátor, kétrétegű felület a realisztikus érzésért

Dual Layer Vibrating Bullet az Intim Center szexshopban. Kétrétegű fekete rezgő tojás vibri. Kifejezetten testbarát szerelem golyó hét funkcióval. A kétrétegű felülete ad reális érzést. Ergonomikus vezérlőegységgel rendelkezik. Három sebesség lüktető, három sebesség rezgő, és egy sebesség ami fokozódik.
• Cseppálló.
• Speciális szexgolyó kétrétegű felülettel, hét funkcióval.
• Ergonomikus vezérlőegység.
• 2 db AAA elemmel működik.
• Anyaga szilikon és ABS.
• Mérete 5 cm, átmérő 2,5 cm, bruttó súly 14 dkg.

A szextojás vibrátor, kétrétegű felülete kellemes selymessége jól tapintható. A vibrotojás szex és maszti célra is klassz szexkütyü. Szinte mindegy vibrotojás távirányítós, a könnyebb használat kedvéért. Ez a fajta verzió vezetékes távirányítóval van ellátva, amiről könnyen módosítható a vibrációs ritmus vagy a vibrációs erősség. Természetesen a távirányító és a tojást összekötő vezeték okozhat némi kényelmetlenséget, de otthoni maszturbálás, vagy szex és előjáték közben ez nem számottevő.

Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő vibratojás terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha tojás vibrátor nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A cím Szex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

6.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,