Távirányítós tojás vibrátor, csuklóra helyezhető távirányítóval Petite Bullet

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Tojások » Távirányítós tojás vibrátor, csuklóra helyezhető távirányítóval Petite Bullet

Távirányítós tojás vibrátor, csuklóra helyezhető távirányítóval Petite Bullet

A vibrotojás termék vaginába és ánuszba is helyezhető. Távirányítós tojás vibrátor, csuklóra vagy bokára helyezhető távirányítóval. A fantáziád szab határt a használatra. Petite Bullet Calexotics Wristband Remote Petite.
• Méretek, átmérő 2 cm, behelyezhető hossza 7 cm
• Kompakt és diszkrét vízálló karszalag távirányító - egyedül vagy egy partnerrel
• 12 intenzív rezgés, pulzálás és eszkaláció
• A vízálló, ultra-karcsú serkentő a távvezérlőtől függetlenül használható
• Egyszerű visszakapcsoló kábel
• A legmodernebb memória chip tovább folytatódik az utoljára használt funkcióra Bullet
• Súly 17 dkg

A CalExotics csuklós távtartó Petite Bullet vibrátor egy erősen vékony masszírozó, amelyet egy játékosan diszkrét karszalagvezérlővel párosít a kalandos örömkeresők számára. Az elegáns, mégis diszkrét karszalag-vezérlő egyszerűvé teszi, hogy Ön vagy szeretője egy gombnyomással szabályozza a rezgés intenzitását. 12 intenzív rezgésfunkciója készen áll a játékra.
Használja a diszkrét vezérlőt vagy a hangulat hátoldalán található gombot, hogy 12 vibrációs funkciót tudjon átmenni egy sor intenzitás és mintázat közül, amelyek közül választhat. Akár úgy dönt, hogy továbbra is irányít, vagy örömmel hagyja el partnere kezét, ez az erős teaser biztos, hogy térdrázó érzést biztosít. A kezdőktől kezdve az erotikus szakértőkig ez az örömteli bullet hangulata sokféle vibrációt ad minden játék dobozhoz.

A karszalag távoli Petite Bullet vibrátor testbiztos anyagokból készül, szilikon, rozsdamentes acélból. Áramforrás USB újratölthető, mellékelve. Ftalátmentes, vízálló, újratölthető, rezeg. Allergének nincsenek. A maximális használati idő 90 perc. Maximális töltési idő 50 perc.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott virátoros szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

20.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , ,