Orális szex stimulátor, forgó nyelves nyaló LoveHoney Sqweel

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Orális szex stimulátor, forgó nyelves nyaló LoveHoney Sqweel

Orális szex stimulátor, forgó nyelves nyaló LoveHoney Sqweel

A Sqweel2 forgó nyelves izgató egy forradalmian új játék a szexben, melyet az Intim Center szexshop Budapest üzletben be is szerezhet! Bár nem lehet újra feltalálni a kereket, a LoveHoney gyártói mégis egy új kerék koncepcióval álltak elő. Egy egyedülálló kerékkel, mely nyelveket forgat, és könnyen orgazmushoz juttatják a nőket, amikor csak akarják. Első pillantásra ez a szerkentyű egy kicsit ijesztőnek nézhet ki, de használója egyből beleszeret a pici "nyaldosóba".

A szex shop terméke három sebességben használható, de a legfurcsább, hogy nem rezeg. Teljesen más, mint egy vibrátor, nincs nyomóerő, csak finom kényeztetés. A sorban összesen 10 nyelv helyezkedik el a szinte valós szexuális élmény megéléséhez. Ftalát- és latex mentes, használható síkosítóval vagy a nélkül is. Könnyen tisztítható.

Szükséges 3 db AAA elem a működéséhez, melyet az Intimcenter.com online szexshop webáruházban is hozzátehet a vásárlásához. Intenzív orgazmus átéléséhez lepje meg magát egy ilyen minőségi csiklóizgatóval. Sőt mi több, a Sqweel 2 büszkélkedhet egy izgalmas új villogás móddal is!

A forgó nyelves izgató visszaelzések szerint egy kicsit hangos. A csomagolás szerint, ez az a játékszer amit a nők a világon a legtöbben vesznek. A kézi ventilátorra emlékeztető szerkezetbe 3 AAA elem kell, rátenni egy kis síkosító zselét, és már indulhat is a móka. A szerkezet nem kicsi, egy kisebb tenyérben nem is biztos, hogy elfér. A sebessége több fokozatban állítható, és újdonságként a nyelvek forgási iránya is változtatható. Alapvetően jó dolog, ha az embert tizen nyaljk egyszerre... Akinek nagyon érzékeny a csiklója vagy szereti a behatolást is a szexuális játszadozás közben, az nézzen egy vibártort vagy dildót is mellé.

Aki a szupergyors nyelvcsapásokra izgul, annak megfelelő élményben lesz része. A kézi propellerrel tuti hozta a kívánt hatást, de sokan valamilyen más segédeszközzel kombinálák. A kis szerkezet előnye, hogy a gombjai a sötétben világítanak, így sötétben is könnyen kezelhető, de a gombokat viszonylag könnyű megnyomni, akár akaratlanul is, ettől érdekes élményben lehet az embernek része! Vállalható a kinézete, könnyű kezelni és vibrátortartó konzol is csatolható hozzá. Élvezésre fel!

20.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,