Léghullámos csiklózgató, Womanizer Pro 40 vízálló

Intim Center szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Léghullámos csiklózgató, Womanizer Pro 40 vízálló

Léghullámos csiklózgató, Womanizer Pro 40 vízálló

A vízálló Womanizer Pro 40 célja, hogy érintés nélkül stimulálja a csiklót. A készülék segítségével pulzáló öröm hullámokat közvetít, hogy úgy érzed, hogy lágy és erőteljes ugyanabban az időben. A cserélhető szívó fejek puha, higiénikus szilikonból készülnek. Könnyedén válthatsz 8 szintet a gomb segítségével a fogantyún. Addig amíg meg nem találod azt a szintet, hogy a legjobb legyen a számodra.
Ha keresel egy szex játékszert, amely nem igényel behatolást, vagy olyat ami teljesen egyedi új elérése az élvezetnek akkor a Womanizer Pro 40 tökéletes a számodra.
Womanizer rendelés: Az Intimcenter.com online szexshop csiklóizgatói közül itt megrendelheted. rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Womanizer vásárlás: Intim Center Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Jellemzők: Az újratölthető Womanizer Pro 40 csendes, és ergonomikus kialakítású, amely vízálló. Érintés nélküli stimuláció, öröm légtechnika. 8 szint intenzitással. Vízálló rezgések. USB újratölthető lítium-ion akkumulátor, a tölltőkábel mellékelve. Vonzó, ergonomikus kialakítás. A cserélhető szilikon stimuláció fejeket a doboz tartalmazza. A másik fajta Womanizert itt nézheted vagy vásárolhatod meg.
Gyártói információk: Womanizer léghullámos csiklóizgató, már teljesen vízálló változat! Az új Womanizer PRO 40 teljesn víz álá meríthető, akár a kádban, pezsgőfürdőben is élvezhető! Kecsesebb formával, kényelmesebb, kézre eső vezérléssel! Látványos újítások az elődhöz képest:
- légies vonalvezetés
- letisztultabb, anatómialag még tökéletesebb forma
- kényelmes, kézbe simuló kialakítás és vezérlés
- 100% vízállóság - változatosabb felhasználhatóság
- túlmelegedés elleni védelem
- világító fej
- 1db klasszikus, normál méretű és 1db extra méretű szívóharanggal.
Mindent összevetve egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készült és megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! Szinte megremegteti a csiklót!

Maximálisan bőrbarát anyagból készül, újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással, szolid, mégis egyedülálló, fémes csillogású berakásokkal. Főbb tulajdonságok:
- egyedülálló stimuláció
- 100% orgazmus garancia
- orgazmust okoz, akár 60 másodpercen belül
- csendesebb, halkabb motor
- zajkibocsátás kevesebb, mint 42 dB
- akár többszörös orgazmus
- ergonomikus, kecses kialakítás
- intenzív, szabadalmaztatott szívóhullám technológia
- egyedi dizájn
- gyönyörű, letisztult formavilág
- bőrbarát anyag
- selymes tapintás
- újratölthető akkumulátor (100-240V, 50/60Hz)
- egyszerű vezérlés
- 100% vízálló kialakítás (IPX7: 1m-ig akár 30 percen át)
- túlmelegés elleni védelem (kb. 30 perc után kikapcsol)
- sötétben világító vezérlő
- kisebb és nagyobb intim adottságokhoz is tökéletes két pótfej
- pótfejek mérete: 1,4 x 1,2cm és 2 x 1,9cm
- 8 különböző, finoman szabályozható stimulációs fokozat
- extra lágy, csendes mód: 1-es szint
- extra takarékos mód: 8-as szint
- fehér-ezüst szín.
Anyaga: ABS, orvosi szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt és a töltőegységet, valamint 1db normál és 1db XL-es pót szívóharangot.
Womanizer használata:
1. Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani.
2. A ki-/bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
3. Ezután a a kényeztető alján található szívóharangot, a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni.
4. Majd a plusz és mínusz jelekkel fokozható, illetve csökkenthető a szívóhullámok intenzitása 8 különböző fokozatban. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 8-as pedig a szuper energiatakarékos mód.
5. A kikapcsoláshoz a ki-bekapcsoló gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartani.
6. A kényeztetőhöz kizárólag vízbázisú síkosító használható, egyéb olajok károsíthatják az anyagát.
Töltési javaslat: A készülék kézhezvételkor egy alap töltéssel rendelkezik csupán. Az akkumulátor lemerülése után érdemes 4 órán keresztül tölteni a terméket. A termékben túlmelegedés elleni védelem van, melynek köszönhetően kb. 30 perc után automatikusan kikapcsol, viszont lehülés után ismét használható folyamatosan 30percig. A tényleges működési idő függ a készülék folyamatos használati idejétől, és a használat intenzitásától.
Womanizer tisztítás: A készüléket első használat előtt, illetve minden használat után alaposan tisztítsuk meg. Kerüljük az agresszív, karcoló hatású tisztítószerek, valamint egyéb alkohol tartalmú, vegyi fertőtlenítők használatát. Ne használjunk sérüléseket okozó tárgyakat (szivacs, súrolókefe, stb.) a tisztításhoz. Első lépésként óvatosan húzzuk le a kis szívóharangot, majd meleg vízben, antibakteriális szappannal távolítsuk el a szennyeződéseket, ezt követően folyóvíz alatt alaposan öblítsük le, végül hagyjuk megszáradni. Száradás után a kényeztető a tokba helyezhető, száraz hűvös helyen tartandó. Ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak!

37.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,