Mini vibrátor, multisebességes BasicX

Intim Center szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Mini vibrátor, multisebességes BasicX

Mini vibrátor, multisebességes BasicX

A Dream Toys gyártó BasicX vibrátora a női kézhez készült, könnyen tekerhető sebességszabályozója az alján található. A mini vibrátor hegyes kialakítású, a könnyedebb becsúsztatás miatt. Sőt, így minden általa keltett rezgés pontosan a csúcsán, a csiklód megadott pontját kényezteti. Kényelmes felület, alján csíkozott izgató és megbízható működés jellemzi.
Matt hatásával ideális a hüvelybe. Csendes és nagyon hatékony, így a vibrátor anális behatolásokra is rendkívül alkalmas szórakozás lehet. Teljesen vízálló, egy hosszabb zuhany vagy fürdőzés alkalmával is játszadozhatsz vele.
Az elemek nem tartozékai a csomagnak. Hossza 13 cm, átmérője 2,5 cm. Próbáld ki az elegáns formájú, rózsaszín csiklóvibrátor stimulátort, melyet akár most is könnyedén az Intimcenter.com szexshop online webáruházában megrendelhetsz, vagy megnézheted a minden nap nyitva tartó Intim Center szexshop üzletben is, ahol további mini és csiklóizgatókat ugyanúgy találsz, mint különböző méretű anális vibrátorokat, szexi kiegészítőket.
Gyere be nyugodtan hozzánk üzletünkbe (budapesti cím az Astoriához közel: 1052 Bp., Károly krt. 14. félemelet), és nézz körül. Nyitva vagyunk minden nap.

2.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,