Felcsatolható távirányítós pillangó, Vibe Therapy Venus Butterfly

Intim Center szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Felcsatolható távirányítós pillangó, Vibe Therapy Venus Butterfly

Felcsatolható távirányítós pillangó, Vibe Therapy Venus Butterfly

Szex előtt, alatt hordani való aranyos pillangó a szexre éhes hölgyek kedvence. Nőknek, lányoknak remek ajándék az Intimcenter.com kínálatában. Ha valaki visszafogottabb a szexben, ugyanis nem csak páros szex játszmákhoz, egyedüli otthoni önkielégítéshez, szexi kíváncsiság csillapításához is ajánlott intim termék. Többek között a kiemelten magas minősége és felcsatolhatósága, érzékeny pontok simogatása az igazi előnye a Vibe Therapy felcsatolhatós szexeszközének.
Több, mint egy vibrációs tojás, a könnyedebb és formásabb anyaga minden erotikus pontot kellemesen csiklandoz. A pillangó formája a legkedveltebb intim részekre ér el. Könnyen viselhető ruha alatt, akár a rezgő vibrátorral, akár a nélkül, csábító, ha mozgunk benne. Feleségek, barátnők számára a férj is kellemesen játszadozhat a felrakással, illetve a rezgés irányításával. Ergonomiája révén kicsi és hatalmas vaginákra ugyanúgy kellemesen felsimul, elindításához pedig egy új elegendő. A stimulációs hatása óriási! Egyből próbáld ki! Női viszonyokban a szexi előjáték mellett, sőt behatoláskor is felejthetetlen élményt nyújt. És gondolj bele, még csak kéz sem kell hozzá!
3 darab AA elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz. Már te is kíváncsi vagy mire lennél képes, ha birtokba vehetnél egy Vibe Therapy Venus Butterfly-t? Ha igen, rendeld meg online szexshopunkból magadnak, vagy barátnődnek, avagy csapj le a raktárkészletre a Budapest szexshop üzletben: V., kerület, Károly krt. 14. félemelet. A félemeletre lifttel és gyalog is feljöhetsz, és csak a Sexshop üzlet található ott. Telefon +36 1 3170918

15.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,