Csiklóizgató vibrátoros masszírozó Waname D-Splash Surf

Intim Center szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Csiklóizgatók » Csiklóizgató vibrátoros masszírozó Waname D-Splash Surf

Csiklóizgató vibrátoros masszírozó Waname D-Splash Surf

Waname D-Splash Surf vibro masszírozó, elegáns fekete és arany színben, és csodaszép dobozban. Fekete-arany Clitoral Stimulator Surf a WANAME márkától D-Splash a nők számára, akik kifinomult élvezeteket keresnek. Rózsaszín színű fekete szilikonból és műanyagból készült. Alkalmas klitorisz és egyéb erogén zónák stimulálására. Használható a férfi számára is, hogy ösztönözze a herezacskót, a péniszeket és az izgalom más területeit.
Érdekes harmadik fél lesz a két partner erotikus játékában az előjátékban, és a nemi közösülés során. A termék egy modern, alacsony frekvenciájú vibrációval működő szexküyü, jobb teljesítményt és rezgő mélységet, különleges elemeket vibráló elemekkel. Olyan intenzíven és alaposan elterjed a befolyástól a test egészében, hogy a stimuláció hihetetlenül érzékennyé válik, és az orgazmus színes lesz. Csak választania kell a 6 bemutatott hullámból. Az egyszerű és intuitív vezérlés a Clitoral Stimulator Surf segítségével egyszerű. Az élvezet és a kényelem növelése érdekében vízalapú kenőanyagokat használj.
Termékleírás
Clitoral stimulátor A Waname D-Splash Surf márka a legnagyobb gonddal készült, a minőség szeretetével, mivel ennek a márkának minden játéka, tökéletes technikai és kifinomult egyensúlyt teremt.A vibrátorok és klitorisz-stimulátorok küzül ez a fekete színű, nemes rózsaszín arannyal vonzza a figyelmet. Igazi tulajdonsága rejtve van, ami az, hogy alacsony frekvenciájú rezgéseken működik. Ez a rezgés annyira erős, olyan mélyen elterjedt az egész testben, hogy a hihetetlen erős orgazmussá álljon össze.
- Szín fekete, arany
- Hosszúság 10.8 cm
- Gyártó: WANAME Hollandia
- Anyag szilikon, ABS műanyag. Vízálló.
- Toyfa termék 482001
- Átmérő 5 cm
- Játékokra 6 rezgési mód
- Kezelés tisztítószer és víz
- Tápellátás USB töltő
- Vezérlés az eszközön
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe  INTIM CENTER Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

15.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , ,