Vezeték nélküli távirányítóval, anális rezgő kényeztető

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Vezeték nélküli távirányítóval, anális rezgő kényeztető

Vezeték nélküli távirányítóval, anális rezgő kényeztető

Távirányítós análdugó férfiaknak és nőknek! A rezgő, ék alakú buttplug, vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik. Nyomógombos vezérlője jelzőfénnyel segít, hogy növekvő sebességbe kapcsolhassuk az eszközt, és szabadon átélhessük a varázslatos szexet! Kézi irányítóját partnerünk kezébe is adhatjuk, hogy izgalmasabb és váratlan élményekben legyen részünk.

Külön az elemeket is tartalmazza a csomag, így kompletten rendelhető meg az anális dugó és tágító az Intimcenter.com szexshop webáruházából. Hossza 120 mm, melyből 90 mm behelyezhető a végbélbe. Széles alapjával biztonságosan foghatja, eltávolíthatja használat után. Súlya mindössze 160 gramm, átmérője 3 cm. Színe rózsaszín, anyaga PVC.

Az anális vibrátorok használatánál mindig figyeljünk oda két dologra! Az egyik a megfelelő tisztítás - mely ennél a terméknél nagyon egyszerű, kényelmes - a másik a megfelelő síkosítás.

Az Intim Center szexshop üzletben segítünk kiválasztani a hozzávaló síkosítót, a széles kínálatból. Jöjjön el üzletünkbe! Címünk: Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet!

10.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,