Anál tágító, kristály anal plug közepes

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Anális eszközök » Anál tágító, kristály anal plug közepes

Anál tágító, kristály anal plug közepes

Zselés közepes anális eszköz, análdugó a vaginális és anális örömökhöz. Anális közösülés előtt célszerű a lyuk tágítása, hogy ne fájjon a behatolás. Ez az eszköz épp e célt szolgálja. Kúpos formájával és a végén a kézben tartáshoz szükséges fogó résszel fokozatosan haladhatunk egyre mélyebbre. A fájdalmas élmények elkerülése érdekében, először síkosítóval kenjük be az eszközt, ezt is megrendelheted az Intimcenter.com online sexshop webáruházban.
A legfontosabb, hogy "ne rontsunk ajtóstól a házba"! Ha túl erősen, vagy nem kellő sebességgel és "csúszóssággal" járunk el, nagyon fájdalmas, nehezen gyógyuló, és esetenként könnyen elfertőződő repedések alakulhatnak ki.
A Crystal Clean közepes méretű tágítója is rugalmas anyagból készült, áttetsző, és 11,5 cm hosszú. Átmérője: 2 - 4 cm. Ha nagynak találod első látásra, érdemes a kisebb Crystal minit is megrendelni belőle, és fokozatosan haladni. Sexshop üzletünkben mindegyik méretet megtalálod, a cím szexbolt 1052 Budapest., Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!
A butt plug, anális plug, fenékdugó arra való, hogy behatoljunk vele a végbélbe és ott is hagyjuk. A anális dugók rövid, vaskos játékszerek, középen megvastagodnak a nyakuknál pedig elvékonyodnak és egy széles talpban végződnek. Miután bedugtuk a záróizmok közrefogják a dugó nyakát, így a helyén tud maradni. Vannak olyan plugok is, amelyek enyhén hajlanak, hogy a prosztatát is tudják ingerelni.

4.600 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , ,