Anális üveg tágító, Icicles No 26 butt plug

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Anális üveg tágító, Icicles No 26 butt plug

Anális üveg tágító, Icicles No 26 butt plug

Néhány klasszikus dildó üvegből készül, egyszerű és könnyű használni. Ráadásul könnyen tisztítható. Ez is egy anál dildó üvegből! Elegáns, előkelő, kézzel készített üveg tágító a Icicles kollekciójából. A luxus vonalai lélegzet elállítóak, masszírozó hatása kiváló. Kemény játék egy kemény előjátékhoz. Az üveg hipoallergén, nem porózus és biztonságos.
Egy életre tervezték. De vigyázat törékeny, ne ejtse le! Megáll a talpán, sőt a talprész segítségével könnyen is mozgatható, nyomható, húzható. Tartsa meleg víz alá, várjon amíg felmelegszik, vagy hideg víz alá tegye, hogy hűvös érzete legyen. Mindenképp használjon sok síkosítót hozzá.

Az S/M kedvelői a hűtőszekrénybe is betehetik. Mosogatógépben is mosható, ám tisztítása kézzel is egyszerű, a letisztult formája miatt. Felülete sima, hossza 11 cm, átmérője 1,5 - 3,8 cm. A záróizom lazító egy esztétikus anális játék, melyre most szert tehetsz az Intim Center szexshop üzlet Bp. Károly krt. 14. félemelet, internetes Intimcenter.com webáruházából. Ne hagyd ki a lehetőséget, hisz férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott szexi játékokhoz.

Néhány nő nem élvezi magában a kemény üveg vagy műanyag érzését, ezért sokan inkább a puha, gumis eszközt használják. Gyakran javasolják ezeket első szexjátéknak, mert kívül és belül is egyaránt élvezetet nyújt. A legnépszerűbb variációja ezeknek a játékoknak, az úgynevezett nyuszi vibrátor, nézd meg milyen, és dönts!
• Időtálló - Nem kell attól tartani, hogy tönkremegy, mert nincs benne olyan, ami elromolhat. Csak arra kell ügyelni, hogy ne ejtsük le, mert eltörhet, igaz, kisebb eséseket simán kibír, mert vastag fúvott üvegből készül.
• Hypoallergén, bőrbarát anyag - A hypoallergén termékeket bátran használhatják érzékeny bőrűek is, mert allergéneket nem tartalmazó anyagokból készültek.
•Könnyen tisztítható - Mosogatógépben is tisztítható. Sima felületének köszönhetően a tisztítás igazán könnyű, sőt, mosogatógépbe is teheted, nem lesz baja.
• Szagtalan - A műanyagból, vagy zselés anyagból készült vibrátorok esetén gyakran előfordul a csomagolás kibontását követően érezhető műanyag szag (több tisztítás után enyhül). Az üveg kapcsán azonban ilyesmiről szó sincs.
• Változatos felhasználású - Az érzéki hatást még tovább fokozhatjuk, ha hűtőben lehűtjük, vagy forró víz alatt felmelegítjük, és a fantáziánkat még nem is engedtük szabadjára. Ugye neked is kell egy?

14.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,