Anális gyöngyök, Heavy Metal análfüzér

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Anális gyöngyök, Heavy Metal análfüzér

Anális gyöngyök, Heavy Metal análfüzér

Az anális örömök játéka, a négy gyöngy egy húrra fűzve. Ez a Heavy metal szilárd, fémes anális gyöngyei. Egy lényeges és izgalmas játék a végső kielégüléséért.
- Méretei: 350 mm kötél,
- 14 mm labdák.
A végbélnyílás környékén sok idegvégződés található, ez a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna. Kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban kiváltásában is részt vesz, mivel ritmikusan összehúzódik.

Az anális füzérek esetében fontos a kíméletes, lassú mozdulatok alkalmazása. A végbélnyílás cirógatásának elfogadása, és megfelelő síkosító használata (amely nagyon fontos az anális élvezetekhez) kiteljesíti a szexet. Az INTIM CENTER online sexshop webáruházból rendelj síkosítót is az anális eszközök mellé!

A fémes színű gyöngyszemek mindig is megdobogtatták a hölgyek szívét, gyere hát be érte a budapesti Intim Center szexüzletébe. A cím Intim Center 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!
Az részint hidegebb idegen test érzése, amikor a gyöngysort egészen lassan húzzák ki, leírhatatlan! A 4 golyó egy hosszú láncot alkot, melynek minden egyes darabja csúcspontot jelenthet az análisan érzékeny hölgyeknek.

4.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , ,